Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon do 700zł

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zamierzam kupić nowy telefon i zastanawiam się nad używaną xperią z z komisu, jeszcze rok na gwarancji bez sim locka.Znajdę coś lepszego w tej cenie ?

Opublikowano

Moze iphone 4/s ? ja mam xperia l i smiga pieknie, jednak teraz chyba potaniala

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Może coś z chińskiego rynku, ludzie ubzdurali sobie te europejskie pierdoły.A prawda jest taka, że jakością, trwałością te "gówna" są o niebo lepsze od tych przereklamowanych szajsungów, Sony itd.A parametrami bije ich na głowę i ceny o połowe niższe, a dlaczego??Bo nie płacimy za markę o to jest odpowiedź.Sam mam Lenovo smartfonik i śmiga jak miło, kilka raz spadł na beton nic się nie stało a co do srajfonów to pewnie bym musiał już 3'ciego kupić.

21f0dgn.jpg

Opublikowano

Z autopsji polecam za te pieniądze kupić Samsung s3 mini.

Chciałbym duży ekran :P

No to zwykły s3

Żadne z powyższych szitow. Moto g 2nd

Uzasadnij dlaczego nie. Rozumiem, że miałeś każdy z tych telefonów i stąd taka odpowiedź?

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

No to zwykły s3

Uzasadnij dlaczego nie. Rozumiem, że miałeś każdy z tych telefonów i stąd taka odpowiedź?

Prosze Cie. Stary s3 mini, polski overmax są dobre? Brak lollipopa, bebechy nie zaskakują, a s3 to już wgl.
Opublikowano

Prosze Cie. Stary s3 mini, polski overmax są dobre? Brak lollipopa, bebechy nie zaskakują, a s3 to już wgl.

Od ponad półtora roku posiadam s3 mini i jestem bardzo zadowolony. Do dziś bez problemów pogram w każdą grę, wszystko bez problemów na nim zrobię. Android także nie jest problemem, można zainstalować 4.4.4 czy nawet już widziałem beta 5.0. Fakt faktem, że fizycznie już się zużył tzn. na tylnej klapce pełno rysek, po bokach odpada lakier. Etui S-Line i problem zniknął pod nim. Zanim coś napiszesz to może sprawdź i wtedy napisz? A może nie, "stare" i już odpada. Guzik prawda.

Od dnia 1.11.2013r. 14:17 zobaczono moje posty licznik-56-90712-stat.png razy ;)

Opublikowano

Od ponad półtora roku posiadam s3 mini i jestem bardzo zadowolony. Do dziś bez problemów pogram w każdą grę, wszystko bez problemów na nim zrobię. Android także nie jest problemem, można zainstalować 4.4.4 czy nawet już widziałem beta 5.0. Fakt faktem, że fizycznie już się zużył tzn. na tylnej klapce pełno rysek, po bokach odpada lakier. Etui S-Line i problem zniknął pod nim. Zanim coś napiszesz to może sprawdź i wtedy napisz? A może nie, "stare" i już odpada. Guzik prawda.

Musiałbym nie mieć tego telefonu żeby uwierzyć. Mam obydwa - S3 i jego mniejszą wersje. Na S3 jako tako gry działają, ale na S3 Mini zapomnij żeby zagrać np. w Modern Combat czy coś w tym stylu... Za tą cenę duże lepiej jest wziąć Nexusa 4 lub Motorolę Moto G.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Musiałbym nie mieć tego telefonu żeby uwierzyć. Mam obydwa - S3 i jego mniejszą wersje. Na S3 jako tako gry działają, ale na S3 Mini zapomnij żeby zagrać np. w Modern Combat czy coś w tym stylu... Za tą cenę duże lepiej jest wziąć Nexusa 4 lub Motorolę Moto G.

Nie grałem w tą grę. Filtrując sobie opinie na model tego telefonu każdy pisze pozytywnie. Nikt nic nie wspomina o lagach. Czepiają się tylko tego, że gra waży dużo

Nie wiem może kupiłeś / testowałeś chińską sztukę.. ;p

Opublikowano

Nie grałem w tą grę. Filtrując sobie opinie na model tego telefonu każdy pisze pozytywnie. Nikt nic nie wspomina o lagach. Czepiają się tylko tego, że gra waży dużo

Nie wiem może kupiłeś / testowałeś chińską sztukę.. ;p

Tak, chińska sztuka... Raczej znam się na telefonach i umiem je rozróżniać, prawda? S3 mini nadaje się do Facebooków, dzwonienia i prostych gier, w tej cenie Moto G jest dużo lepsze. Podobnie jak nexus 4.

Dzięki wspaniałomyślności administracji już nie pomagam na MPC Forum. 

Jeżeli w dziale panuje burdel, to skierujcie wzrok wyżej. 

Jeśli mnie jakoś znajdziecie (patrz > profil) to chętnie pomogę.

935801456340937867857.png

Opublikowano

Tak, chińska sztuka... Raczej znam się na telefonach i umiem je rozróżniać, prawda? S3 mini nadaje się do Facebooków, dzwonienia i prostych gier, w tej cenie Moto G jest dużo lepsze. Podobnie jak nexus 4.

Tego nie wiem, nie znam Ciebie tak samo jak ty mnie.. ;p Wiadomo, że wychodzą coraz nowsze gry, które wymagają wydajniejszych podzespołów. Na tą chwilę jeszcze bez problemów można pograć w większości gier na tym telefonie. Choć w tej cenie na pewno istnieją wydajniejsze i pewnie większe modele

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...