Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy riotowi można wysłać tylko jedną pracę?

Aeternum

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Raz już pożyczalam rp, czy możliwe jest drugie (i czy dadzą aż 52 rp?). Ile max dają i czy mogą dać dwa razy? Za pierwszym razem miałam od PL Riotu.

Opublikowano

52 imo za dużo, ale warto spróbować. Jedna osoba z tego forum prosiła o RP kilka razy. Tylko nie myśl sobie, że doładują Ci tych RP bóg wie ile. ;-) Na ogół zależy to od osoby z supportu.

Opublikowano

@Zarax lepiej pisac do pl czy eng riotu? a orientujesz sie ile jeszcze moga dac? 30? 20?

Ja jak się kontaktowałem z Rito w sprawie "Podarowania RP" to niby zaznaczone to zostało, że z tego konta już była taka prośba i jednorazowo można otrzymać tylko 50RP.

Opublikowano

@Zarax lepiej pisac do pl czy eng riotu? a orientujesz sie ile jeszcze moga dac? 30? 20?

Jak już pytałeś PL supportu, to spróbuj zapytać w END, może się uda. Spytać nie zaszkodzi.

Opublikowano

Pytałem jak to jest ogarniętego Riotera, który odpowiada jak człowiek i powiedział, że to zależy całkowicie od osoby sprawdzającej zgłoszenie. Jeśli mu się spodobasz to może Ci dać, jeśli np. uzna że jesteś bobem to może Ci nie dać. Jego wola ;)

Dodatkowo, jeśli już raz Ci dano to drugi raz nie dostaniesz, ponieważ przy pierwszym razie odznaczają sobie Ciebie w tabelce i raczej szansa na otrzymanie RP jest bardzo mała.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...