Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Scrap.tf Pytanie

ciapciak126

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chodzi mi o strone scrap.tf ,nie umiem za bardzo j. angielskiego więc chciałbym żebyście mi pomogli :)

chodzi oto: 975_bez_tytu_u.png?__no=1

No i nie wiem oco chodzi ;x 

Pomogłem daj +++  <3

Opublikowano

Nie pamiętam, bo teraz mam formata, ale dziękuje za wypowiedzenie się, pobiore tf2 i poinformuję tutaj gdy ten błąd nadal będzie ;)

Pomogłem daj +++  <3

Opublikowano

Nie pamiętam, bo teraz mam formata, ale dziękuje za wypowiedzenie się, pobiore tf2 i poinformuję tutaj gdy ten błąd nadal będzie ;)

Przedmioty są przechowywane na serwerze a nie na komputerze.

461151420292002410470.png
  • 3 tygodnie później...
Opublikowano

Przedmioty są przechowywane na serwerze a nie na komputerze.

Okey. Pobrałem team fortress, i mam miejsce w ekwipunku w grze ( tam gdzie znajdują się wszystkie itemy to mam 5 miejsc ) 

I gdy chcę zrobić trade , to wyskakuje na stronie coś takiego " Unfortunately, we could not finalize the trade offer. This is an issue with Steam. " i nie wiem oco chodzi ...  

Pomogłem daj +++  <3

Opublikowano

Przedmiotu nie można wymienić jeśli:

Jest za osiągnięcie oraz nie można go przetworzyć.Jeśli takie masz to nic z nimi nie zrobisz.Jeśli masz takie którymi można handlować i można je przetworzyć sprawdź czy masz ustawienia tak jak na tym ss'sie.

post-898319-0-32597700-1419241751_thumb.png

Opublikowano

Nadal mam taki sam błąd... i nie wiem co mam robić, a mam takie same opcje ustawione co ty ;d , ogółem chce wymienić soda popper za Liberty Launcher ... i mam taki błąd.. :"Unfortunately, we could not finalize the trade offer. This is an issue with Steam. " jeżeli robie jakiś błąd to sory, ale za bardzo nie znam się na tf2 i nie mam pojęcia czy to jest itemek za osiągnięcia 

Pomogłem daj +++  <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...