Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Obstawianie, warto inwestować?

yellowtky

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Będę mieć do dyspozycji 100 pln. Warto kupić itemy i obstawiać? Kapitał to będzie 25 euro, więc całkiem nieźle, ale nie wiem czy jest to w sumie opłacalne.

i5-4460 3.2GHz | MSI B85-G43 | CRUCIAL BALLISTIX 2x4GB DDR3 1600MHz | GIGABYTE R270X | INTEL 520 SSD 120GB | SEAGATE SATAII 500GB | THERMALTAKE SMART SE MODULAR 530W | ZALMAN Z3 PLUS

Opublikowano

Czasami wygrasz, czasami przegrasz. Ja osobiście na obstawianiu jestem na plusie. Warto zaryzykować. Na samych DH zarobiłem 15 Euro :)

Opublikowano

Jak najbardziej się opłaca ;) Ja jestem na plusie ponad 35 euro, ale dla mnie to jak dla was 35 zł bo akurat w Francji mieszkam :D Więc dla mnie to nie duży zarobek, ale zawsze coś!

Opublikowano

Ja z 5 dolarow zrobilem 100. Oplaca sie, ale musisz miec szczescie i wiedziec kto jest w formie, a kto nie. I pamietaj, nigdy nie stawiaj na Vp, ani przeciwko nim, chyba, ze graja na lanie.

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Inwestujesz, wygrasz troche, a potem ...

CFx6lMY.png

Ostatnio kupiłem M4A4 Deszcz Kul i NiP jak zwykle musialo wygrać, choć sądzę, że nie grai czysto.

Ja polecam jak masz hajs i nerwy. 

Opublikowano

Oks. A jeśli miałbym obstawiać to jakimi itemami? Nakupić niebieskich laminatów AK-47 czy kupić kilka takich np. AWP Red Line.

i5-4460 3.2GHz | MSI B85-G43 | CRUCIAL BALLISTIX 2x4GB DDR3 1600MHz | GIGABYTE R270X | INTEL 520 SSD 120GB | SEAGATE SATAII 500GB | THERMALTAKE SMART SE MODULAR 530W | ZALMAN Z3 PLUS

Opublikowano

Opłaca się mocno, ale nie stawiaj wszystkich meczy ( jak ja to robiłem. Przez to straciłem ok. 100zł ). Pamiętaj o zasadzie piorun nie uderza nigdy 2 raz w to samo miejsce ( są przypadki ). Poza tym musisz się dobrze znać i olewać procenty z CSGolounge, i czasem nawet analityków ( bo gówno się znają ) - przewaliłem tak 10€ przez bet... "niby pro analityk"

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ja obstawiam od kąd usłyszałem o lounge czyli jakoś 3-4 miechy i wyszło mi to wchuyy na + także polecam, a obsatwaiaj najlepiej redliny i corecticery ew naklejki też

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...