Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shayen.EU Edycja

naruto393

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam potrzebuję zrobić kamera na serwer shayen.eu i proszę nie pisać Mi pod tematem "o serverinfo prosimy tu" bo gdybym miał zamiar czekac 3 tygodnie ,az ktos tam wejdzie i doda serverinfo akurat do Mojego serwera szybciej bym sie doczekal sylwestra. Info które posiadam

{'name':'CH1','ip':'178.33.55.22','tcp_port':13000,'udp_port':13000,'state':STATE_NONE,},

{'name':'CH2','ip':'178.33.55.22','tcp_port':13001,'udp_port':13001,'state':STATE_NONE,},

{'name':'CH3','ip':'178.33.55.22','tcp_port':13002,'udp_port':13002,'state':STATE_NONE,},

{'name':'CH4','ip':'178.33.55.22','tcp_port':13003,'udp_port':13003,'state':STATE_NONE,}

pong testtesttesttest

Ale niestety przy wszystkich ch mam "..." więc teraz pytanie - czy posiadam złe dane czy coś źlę robię ? Za pomoc daję limity,ale i tak pewnie zanim ktoś zdąży Mi odpisac wejdzie kochany mod i napisze "o serverinfo prosimy tu" zrozum nie mam miesiąca ,zeby na nie czekać ; ), zostaw ten temat chociaż do momentu aż ktoś Mi to wyjasnij....(PODKREŚLAM PROSZE SIE NIE SUGEROWAC DANYMI WYŻEJ BO MOGĄ BYĆ ZŁE I PRZEZ TO NIE DZIAŁA, DLATEGO PISZĘ TU BO SZUKAM POPRAWNYCH LUB ROZWIĄZANIA PROBLEMU)

sygna2.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...