Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Hacki na PandoraMT2

pasikrowka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema, postanowiłem dzisiaj zacząć bocić na PandoraMT2 bo yangi tam mają w miarę dobrą cenę.

Ledwo co wbiłem, a powitał mnie widok 2 botterów na wilkach z poziomem 7. Zaraz obok stał jakiś 68 poziom który bił ciągle moby.

Standardowo, pelerynki miał odpalone, ale najbardziej zaciekawiło mnie to, że gościu zabijał potwory NIE ATAKUJĄC.

A co najlepsze, NIE DODAWAŁO MU XP, a nad nickiem nie było nazwy GILDII.

Tak więc moje pytania...

Czy jakiś publiczny cheat ma takie opcje?

Czy na PandoraMT2 jest jakiś AntyEXP, coś przeczytałem na głównej że jest ring do antyexpa i sam nie wiem?

Czy Kamermod dalej ma zbindowany multihack na jakimś przycisku? Kiedyś to było chyba F6/F7?

Pomogłem ?

~~ Daj minus ~~

Distance: 251.104904 MaxSpeed: 334.554931 (63.321) PreStrafe: 271.233367 Strafes: 8 Sync: 80%

Opublikowano

Siema, postanowiłem dzisiaj zacząć bocić na PandoraMT2 bo yangi tam mają w miarę dobrą cenę.

Ledwo co wbiłem, a powitał mnie widok 2 botterów na wilkach z poziomem 7. Zaraz obok stał jakiś 68 poziom który bił ciągle moby.

Standardowo, pelerynki miał odpalone, ale najbardziej zaciekawiło mnie to, że gościu zabijał potwory NIE ATAKUJĄC.

A co najlepsze, NIE DODAWAŁO MU XP, a nad nickiem nie było nazwy GILDII.

Tak więc moje pytania...

Czy jakiś publiczny cheat ma takie opcje?

Czy na PandoraMT2 jest jakiś AntyEXP, coś przeczytałem na głównej że jest ring do antyexpa i sam nie wiem?

Czy Kamermod dalej ma zbindowany multihack na jakimś przycisku? Kiedyś to było chyba F6/F7?

Jest kamermod itp.

http://www.mpcforum.pl/topic/1135637-mega-gotowiec-do-moda-items-pandoramt2/

Jest pierścień antyexpa. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...