Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Przeniesienie na westa

Plasterr

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

MMR Ci się nie zmieni.

Po ukończeniu automatycznego transferu zachowasz: poziom, bohaterów, skórki, runy, dodatkowe strony z runami, punkty zasług, pozostałe RP (po odjęciu kosztów przeniesienia), ukryty ranking dobierania przeciwników, ramka za osiągnięcia w poprzednim sezonie, zagrane gry oraz poprzednie zaproszenia. Nie zachowasz swoich niewykorzystanych nagród za zaproszenia, listy znajomych, zgromadzonych punktów honoru, odznak na forum ani rankingu sprawiedliwości zdobytego na poprzednim serwerze.

Nasz system ligowy będzie musiał również na nowo ustalić Twoje miejsce w lidze i dywizji. Będziesz musieć zagrać 1 grę rankingową by system mógł rozlokować Cię w nowej lidze.

Opublikowano

MMR masz te same. ale masz do grania 2 gry gdy wygrasz 2 to masz te samom range, ale gdy przegrasz 1 lub 2 to masz mniejsza range o 1 o 2 xD

VTlxIll.png

Opublikowano

Bo mam teraz słabe mmr to czy jak się przeniosę to mnie zrzuci do takiej dywizji, że normalnie lp będą mi leciały, bo po winstreaku w dV dostaje po 10 a odejmuje mi 28

Opublikowano

Bo mam teraz słabe mmr to czy jak się przeniosę to mnie zrzuci do takiej dywizji, że normalnie lp będą mi leciały, bo po winstreaku w dV dostaje po 10 a odejmuje mi 28

Jak masz slabe MMR to wrzuci cie do takiej dywizji ze bedziesz dostawał normalnie LP a nie +10

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...