Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kiedy start I:NB ?

Santiago#8

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc, mam pytanie zwiazane z INB

Czy mozecie mi napisac czy cos slychac w zwiazku z tym ''nowym'' warZ ? Jakas data beta testow czy cos takiego?

Nie interesowalem sie ta gra bodajze od maja wiec chcialbym sie po prostu dowiedziec

„Kiedy nie znasz własnego umysłu, wypełniasz go cudzymi poglądami.”

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Nic nie wiadomo raz był stream u artemisa jak sie bawił w edytorze ponoć mapa z NB ale nic konkretnego nie pokazywal

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Opublikowano

Czesc, mam pytanie zwiazane z INB

Czy mozecie mi napisac czy cos slychac w zwiazku z tym ''nowym'' warZ ? Jakas data beta testow czy cos takiego?

Nie interesowalem sie ta gra bodajze od maja wiec chcialbym sie po prostu dowiedziec

Nic nie wiadomo na temat ''nowego'' warz.Nie wiadomo czy w ogóle ta gra się ukaże.

­

Opublikowano

eh szkoda myslalem wzieli to na serio z tym tworzeniem gry a jezeli juz wgl sie ukaze to pewnie znajac ich to za jakies 2 lata ..

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

@Santiago#8

Powiem Ci tyle że ta gra nie długo padnie, zwykłe emulatory mają lepszego antcheata niż ISS.

Wiesz ludzie od początku tej gry gadają że padnie a już płynie 2 roczek od jej ukazania się, cheaty były, są i będą szczególnie ze nie ma PB a nie mogą wprowadzić jako firma antycheata wyłączającego ci inne programy bo to narusza prawa człowieka Genewa i te sprawy :D Ogólnie gram od początku i wciąż mam jedno i to samo konto, a ludzie się zmieniają dochodzą nowi bany lecą, promocje są i nikt nie wie dlaczego do tej gry ludzi tak ciągnie jeżeli i tak uważa ją za gówno :P Ta gra nie upadnie do póki Artemis będzie chciał mieć mamone w portfelu :D 

Opublikowano

Jednak mysle ze po wyjsciu zapowiadanego na przyszly rok H1Z1 to bedzie koniec tej gry. Ludzie sie przeniosa na to ze wzgledu na Play4Free i brak cheatow bo to serwery Sony

~

Obi-wan Kenobi

Opublikowano

Ja to wole jednak dayz bo te h1z1 kwadratowe jakies.

content_h1z1.jpg?1418111794

Osobiście kupie i będę pomagał w testach  (wykrywanie błędów itp ) 

Informacja zaczerpnięta z http://www.gry-online.pl/S013.asp?ID=89326 

Osobiście bardzo się ciesze ;)  gra będzie Free2play 

Dlaczego kwadratowe ? za darmo nie pograsz xD ?  grafika to nie wszystko szanuje twój gust  każdy ma prawo do swojego zdania 

A co do tematu to nie ma żadnych informacji na temat INB ( gra umiera śmiercią naturalną ta gra sama się zabiła a była dobra ) 

Opublikowano

Wiesz co nie ma gier ftp , znajac zycie a raczej developerow wprowadzony zostanie jakis is i stanie sie ptw.

Po żyjemy zobaczymy :) z tego co wiem podobno ma być IS ale tylko będzie można w nim kupić części garderoby 

I do tego mają być servery z PVP/PVE 

A co do IS gra musi z czegoś się utrzymywać  i rozwijać a nie jak tu mamy piękny przykład gry  ISS :) 

Opublikowano

WIecie może kiedy będzie to free to play ? Bo wiem tylko kiedy testy :/

Myślałem że chodzi ci że wiesz kiedy będą testy INB nie skapiłem się 

Date  testów podałem UP@ F2P nie wiadomo kiedy będzie  gra ogólnie będzie kosztować około 70 zł  potem f2p

Opublikowano

Tej gry nie będzie.. żałosne. 

Denerwują mnie takie osoby jak Ty za przeproszeniem gówno wiecie , a się udzielacie takich odpowiedzi było tysiące i nic nie wniosły.

784091427630431250239.png
Regulamin sygnatur

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...