Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Unrecoil

SgH

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ma niewykrywalnych.

Wszystko predzej czy później zostanie wykryte.

Co do skryptów napewno są ... ale ciezko mi w tym pomóc..

Mogę ci polecic myszke a4tech bloody z serii v .. wpisz w google "a4tech bloody v7 cs " to zobaczysz jak jej skrypty redukują odrzut.

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

Nie ma niewykrywalnych.

Wszystko predzej czy później zostanie wykryte.

Co do skryptów napewno są ... ale ciezko mi w tym pomóc..

Mogę ci polecic myszke a4tech bloody z serii v .. wpisz w google "a4tech bloody v7 cs " to zobaczysz jak jej skrypty redukują odrzut.

A mozna dostac bana za te skrypty?

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Opublikowano

Ciezko mi powiedziec czy mozna dostac bana.

ja korzystam z oprogramowania mojej myszki (a4tech bloody v7 ) juz ponad pol roku i nic wiec mysle ze jest to bezpieczne.

Tylko w oprogramowaniu przed wejsciem do gry nalezy kliknac ze sie wchodzi do gry. Wtedy sterownik jest zamykany i myszka wczytuje swoje ustawienia z pamieci wbudowanej :)

Licze na Like !

Opublikowano

Ciezko mi powiedziec czy mozna dostac bana.

ja korzystam z oprogramowania mojej myszki (a4tech bloody v7 ) juz ponad pol roku i nic wiec mysle ze jest to bezpieczne.

Tylko w oprogramowaniu przed wejsciem do gry nalezy kliknac ze sie wchodzi do gry. Wtedy sterownik jest zamykany i myszka wczytuje swoje ustawienia z pamieci wbudowanej :)

Bana można wyrwać .

A tak w ogóle to nie ma takich skryptów ani do myszki ani żadnych napisanych w cfg..

Polecam ci jakąś myszkę bez jakiś makr...

Mam myszkę Logitech G400S polecam.

250 zł kosztuje , ale bardzo fajnie się na niej gra :P

Opublikowano

Myszka ta ma swoj tam juz edytor graficzny. Wiec wszystkie zmiany poprawkowe rozrzutu robisz w edytorze graficznym i nie musisz znac zadnego jezyka oprogramowania. Masz rowniez mozliwosc stworzenia wlasnych makr.. ogolnie duzo zabawy . Jak chcesz to zapraszam na pw i tam ci podam jakis kontakt do mnie i bede mogl doradzic :)

Licze na Like !

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...