Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

silver 3 czy opłaca się wbijać dalaj?

AVeReS

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie czy opłaca mi się grać dalej bo chce wbić min. kałacha i nie wiem czy grać od tego silvera czy od nowa konto.

Dziwne jest też to że wygrałem na początku 10 i 4 przegrałem i wbiło mi silver , mojemu koledze po 10 wygranych i około 8 przegranych gold 2 co o tym sądzicie ?

Opublikowano

zależy to od stat, ilości mvp , czy zamykasz czy otwierasz itp. nie tylko od wygranego turnieju :)

Licze na Like !

Masz jakieś pytanie? Napisz mi na PW.

Opublikowano

myślę , że opłaca się grać na tym koncie ponieważ dobiera CI przeciwników równych co Twój skill .Grając dobrze, wygrywając dojdziesz na tym koncie do kałacha , tylko trzeba cierpliwości a nie 10gier i myśli się , że wbije się kałacha czy wyżej.

Pozdrawiam Wszystkich :)

Opublikowano

Skoro masz silvera to widocznie na niego zasługujesz. A jeśli miałeś po prostu pecha to i tak kiedyś mg1 wbijesz ;) . Nowe konto nic nie da.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

Sam miałem wygranych 9 mixow, z czego prawie każdy otwierałem i 1 lose = SILVER 2. Bylem ostatnio s4 net mi wywalilo i spadłem do s3. Każdy mecz jestem top 1 zawodnikiem, ale team to g****o... Chociaż wale ace i inne pierdoly to i tak siedzę w s3. Teraz 25h treningu na społecznośćiowych było, odrazu poprawa. Lepszy AIM w ręce, awp ogarniam, znam preeshoting. Teraz seria do golda ;)

Musisz ćwiczyć, nic nie ma za darmo.

Kupisz nowe konto, może wbije Ci tego golda ale i tak spadniesz skoro nie ogarniasz silver`ow. Tak więc ćwicz i ćwicz.

Opublikowano

Graj sobie dla zabawy, nie spinaj się za mocno. Twoi sojusznicy też chcą wygrać. ;)

Graj dalej, więcej się nauczysz, a po kupnie nowego konta da Ci pewnie też coś jak silverek.

647041416238306889721.png

Opublikowano

miałem sam silver 3 po 10 winach, zagrałem z  3 rankedy ( all win i silver 4 ) potem next wnis i silver 5. Więc wyjść jak najbardziej się da, a kupno nowego konta nic nie da, bo i tak poziom będzie taki sam

@MarceloSSG

boże, czepiasz się xD. Elitarne srebro niech będzie :(

f1a327ea2f.png

Opublikowano

miałem sam silver 3 po 10 winach, zagrałem z  3 rankedy ( all win i silver 4 ) potem next wnis i silver 5. Więc wyjść jak najbardziej się da, a kupno nowego konta nic nie da, bo i tak poziom będzie taki sam

dobre silver 5 za duzo lol'a

Tak jak pisali nowe konto nic nie da. Tak wgl teraz jest blokada smurfow na mm'ach i nie mozesz grac wiecej niz 2 mecze dziennie (jakos tak), wiec zostan na tym koncie i cwicz

Opublikowano

ja wyladowalem w silver 2, 3 gry i silver 3 potem 10 gier bo slabo szlo i silver 4 i teraz 3 gry i elitarne srebro :) awansowac sie da musisz duzo grac i cwiczyc aima :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...