Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Zapowiedz] Easy-Hard

Tomash1337

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie polecam, wszystko kopiowane z xcrafters, administracja nie więcej jak 16 lat gimbaza ogółem. Nic oryginalnego, strata czasu.

Jeśli chcesz abym odpisał w temacie, oznacz mnie @Manna;3

;-)

Opublikowano

@up 

Serwer jeszcze nie wystartował wiec jak możesz wiedzieć o tych rzeczach, które napisałeś. Nie mamy jeszcze własnego TS'a dlatego mamy oddzieloną strefę na jej ich Tsi'e

I jeszcze dodam ze wiem dlaczego napisałeś ten złośliwy post, człowieku to że dostałeś bana na xkillocraft to nie znaczy że musisz wyżywać się na nas. Po za tym z\sam nie ukończyłeś jeszcze gimnazjum więc.. A do twojej wiadomości administracja chodzi do liceum, dwa oddzielne światy więc nie wypowiadaj się na ten temat jeżeli jeszcze coś nie powstało a już wyciągasz z tego pochopne wnioski.

Zadam pytania:

Byleś na easy-hard.pl ? Nie, a dlaczego? Bo nawet jeszcze nie wystartowaliśmy, po twojej wypowiedzi wnioskuje że nie umiesz czytać ze zrozumieniem, "Zapowiedz", serwer jeszcze nigdy nie był na rynku, więc nie rozumiem twojego komentarza.

//Edit

Zapominałem dodać za co ban.

Ban był za to że razem z kolegą wyzywaliście graczy, groziliście DDoS, zachowywaliście się jak typowa gimbaza czyli pisaliście do dziewczyn "Cześć mogę poruchać" ip, trochę godności i szacunku ... I tam więcej ale szkoda pisania na takiego jełopa ;P

Opublikowano

Emm... Grafika kradziona, kradzione pluginy, skripty... i easyhard znowu... NIE POLECAM.

Opublikowano

Od ilu YouTuber na serverku???? i w jakich godzinach moge spotkac admina

MQpg.png

| Polub ten Post | Sygnatury na Zamowienie | Bannery | Loga |

Opublikowano

Szczerze mówiąc to trochę mało informacji. Prezentacja mogła być bardziej przejrzysta.

Dajcie info o trybie, dropie, coś więcej... bo tak to praktycznie nic nie ma.

4462514400953061278225.png

Opublikowano

@#KruQ Ze co? Jakie kradzione pluginy? Chłopie pier* sie dwa razy w głowę a potem pomyśl co piszesz. Po1 nie mamy kradzionych pluginów, jedyny skrypt jest na /pomoc, itp..

Jaka grafika? Strona owszem od Br3nda, a stopka, możliwe ze nie wpisałem jak zmieniałem coś w kodzie.

@ZwIIaD_PL  Nikt nie każe Ci grać, a stopka, tak jak napisałem możliwe że coś mi umkneło, nie przywiązywałem wagi do robienia strony.

Odczuwam ból dupki.

Wszystkich innych zapraszam, w weekendy mamy zapełniony serwer, a w tygodniu po 40-50 osób.

Można zamknąć, mamy wykupione reklamy na innych forach, i minecraft listach. Więc tutaj nie przyniesie efektów, po za tym to forum schodzi na psy.

@close

Opublikowano

@#KruQ Ze co? Jakie kradzione pluginy? Chłopie pier* sie dwa razy w głowę a potem pomyśl co piszesz. Po1 nie mamy kradzionych pluginów, jedyny skrypt jest na /pomoc, itp..

Jaka grafika? Strona owszem od Br3nda, a stopka, możliwe ze nie wpisałem jak zmieniałem coś w kodzie.

@ZwIIaD_PL  Nikt nie każe Ci grać, a stopka, tak jak napisałem możliwe że coś mi umkneło, nie przywiązywałem wagi do robienia strony.

Odczuwam ból dupki.

Wszystkich innych zapraszam, w weekendy mamy zapełniony serwer, a w tygodniu po 40-50 osób.

Można zamknąć, mamy wykupione reklamy na innych forach, i minecraft listach. Więc tutaj nie przyniesie efektów, po za tym to forum schodzi na psy.

@close

Łał forum schodzi na psy :3 Kocham to ! Taka prawda br3nd cie jeszcze pozwie i każdy webmaster ogólnie zarabia na takich jak ty :)

585571426179277855228.png

Opublikowano

@ZwIIaD_PL Prosze bardzo niech pozywa. Zarobić to ty możesz ale w pysk ;D

I widze że umiesz czytać ze zrozumieniem! TEMAT ZAMKNIĘTY! A TĄ JEBANE STOPKE DODAM I SIE ODPIERDOL, MOŻE CI BÓL DUPKI MINIE

ps. Już wyczuwam punkty

@close Do kosza z tym tematem, ponieważ nie mam zamiaru kłócić się z gimbusami.

Opublikowano

@ZwIIaD_PL Prosze bardzo niech pozywa. Zarobić to ty możesz ale w pysk ;D

I widze że umiesz czytać ze zrozumieniem! TEMAT ZAMKNIĘTY! A TĄ JEBANE STOPKE DODAM I SIE ODPIERDOL, MOŻE CI BÓL DUPKI MINIE

ps. Już wyczuwam punkty

@close Do kosza z tym tematem, ponieważ nie mam zamiaru kłócić się z gimbusami.

@NeqGPlay może się jeszcze wypowiesz przed close temat :)

Tak ból dupki minie i to bardzo :) Nie masz zamiaru kłócić się z gimbusami ? Twój profil rok urodzenia 1999 :3 Grubo !

@Edit

Aż ci k***a dam lajka.

Opublikowano

@rafszy122 O rafszy aka programista. Witamy, tyle o tobie słyszałem od Julki, ze jak jej sie serwerek nie spodobał to zaczales ddosy robic.

@close

PS: Zegnam forum, pozdrawiam jebanych gimbusów. 

ps2: NIE POLECAM czytac postów psychicznie zakompleksionych dzieci.

Opublikowano

@ZwIIaD_PL Kuzwa moge sobie w profilu da 1900 i co, i chujsko, podaj adres to Ci kuźwa kopie aktu urodzenia wyśle.

Zapraszam na PW :) A najlepiej spotkajmy się w Katowicach przy spodku jutro o 18 :) Zapraszam !

Opublikowano

@rafszy122 O rafszy aka programista. Witamy, tyle o tobie słyszałem od Julki, ze jak jej sie serwerek nie spodobał to zaczales ddosy robic.

@close

PS: Zegnam forum, pozdrawiam jebanych gimbusów. 

ps2: NIE POLECAM czytac postów psychicznie zakompleksionych dzieci.

@Tomash1337 widze najebane masz w bani jak wolf c; ktory bierze ip zzz jako ddosy ale coz to jego problem a nie moj c; a co do tego "aka programisty" to pogadaj z wolfem ktory na sile 2/3 edycje temu mowil ze tirexy na xkillocrafcie pisal od zera.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...