Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

O co chodzi z tym Pantheonem i smok na 1LVL ? + Poppy solo dragon 3 lvl ?

Tereh

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

pantheonem musisz wyczuć kiedy użyć W. Czasem złapiesz dmg czasem nie bo blok z pasywki ^_^ op. A z poppy nie słyszałem ?

Mój kolega ma 50% run kupił ten flash co ogłusza i robi solo dragona na 3 lvl 2 punkty w Q jeden w W i bije poprostu

Opublikowano

Mój kolega ma 50% run kupił ten flash co ogłusza i robi solo dragona na 3 lvl 2 punkty w Q jeden w W i bije poprostu

To można robić bez powrotu do bazy.. Robisz blue i idziesz 2lvl na dragona z Q i W. Spokojnie robisz go dzięki pasywowi. Ciekawe czy zbuffują Dragona dla Pantha.. xD

Opublikowano

To można robić bez powrotu do bazy.. Robisz blue i idziesz 2lvl na dragona z Q i W. Spokojnie robisz go dzięki pasywowi. Ciekawe czy zbuffują Dragona dla Pantha.. xD

bez sensu na 2 lvl, na 3 jest o wiele łatwiej. po za tym warto mieć runy as.

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

bez sensu na 2 lvl, na 3 jest o wiele łatwiej. po za tym warto mieć runy as.

Naprawde diament? as runy pod pantha na jungle tylko po to zeby zrobic 1drake? panthem mozna zrobic drake na 1lv jak sie ma 3potki albo na 2bez

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Tak jak koledzy już powyżej wspominali u góry jest możliwość "ubicia" Smoka na 2, 3 Lvl Pantheonem gdyż jego umiejętność pasywna blokuje Ciosy smoka. Lecz  nie polecam takiej opcji gdyż przeważnie kończy się to oddaniem Smoka dla Enemy teamu bo tobie nikt nie pomoże, a Enemy wpadnie z przeciewnym junglerem oraz np Botem i masz po smoku ...

Opublikowano

Pink i red trinket dziala cuda bot ma trzymac enemy na linii a jak jungler podejdzie sam to go zwyczajnie zabijesz bo dostanie dmg od drake a ty nie

Napisałem coś sensownego lub Ci pomogłem?

Zostaw like

Opublikowano

Z Pantheonem to jest tak że każdy jego skill kiedy robisz dragona solo na 3 lvl muszisz wyczuć np. nie skaczesz od razu jak tylko do niego podchodzisz tylko bijesz wtedy skok i dzida , Nic trudnego : ) 

­Życie jest podłe, pamiętaj dziecko. Nie trzeba umrzeć żeby przeżyć piekło. - PIH

chadanako_rhspsqr.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...