Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czarny alistar

xazerek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

nie da się, był dostępny jeszcze przed 1 sezonem w sklepach, jak się kupowało gifta czy doładowanie rp do lola, w sklepie były paczki i był kod do alistara.

Opublikowano

Odblokujesz na przykład Annie in Wonderland, tylko niektórych niedostępnych nie odblokujesz.

Opublikowano

nie da się, był dostępny jeszcze przed 1 sezonem w sklepach, jak się kupowało gifta czy doładowanie rp do lola, w sklepie były paczki i był kod do alistara.

co ty za glupoty pierdolisz

black alistar byl tylko za kod ktory byl w pudelkowej wersji gry (jest taka, amazon wita)

nie wylosujesz go tak samo jak skiny pax championship riven, ufo corki, victorius i jakiegos ryza

­

Opublikowano

do ryza ? chyba że zombie ja dostałem 2 do ryze pirat i dark crystal a do tf legendarny za 1850 który nic nie daje :) a jest nie dostępny tak samo do kassadina mistrzowski 

Opublikowano

Ja dostałem Niesamowity Twisted Fate (ta niedostępna za 1820 RP) jak i również dostałem Tristana Strażak (też niedostępna za 1820 RP). 
BTW. Usunęli ze sklepu Tajemnicze Skórki? Bo dziś wchodzę i nie mam możliwości kupna :/ 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...