Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Doradzicie mi jakąś gre ? ;x

Killer1918

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka

Prosiłbym was o doradzenie jakieś gry typu Metin, 4 Story, a nawet diablo (odpada path of exile).

Nie chcę grać też w neverwinter, bo ludzie kiedyś nabugowali "kasy" i teraz jest to nie równe wobec innych...

Opublikowano

Zobaczę :)

Dodam, że zależy mi na takiej grze żebym miał jakąś satysfakcję z expienia i żeby fajnie się expiło.

Żeby po uzyskaniu max lvl End Game miało jakiś sens, najlepiej aby w grze postacie miały efektywne skile, a sam exp nie opierał się na biciu pojedyńczych potworów.

Opublikowano

Zobaczę :)

Dodam, że zależy mi na takiej grze żebym miał jakąś satysfakcję z expienia i żeby fajnie się expiło.

Żeby po uzyskaniu max lvl End Game miało jakiś sens.

W tej grze ma, bo jest na prawdę co tam robić, szczerze mówiąc to gra zaczyna się od końcowej fazy gry. ;)

647041416238306889721.png

Opublikowano

W Aionie GP można łatwo dostać za walutę, którą zdobędziesz w grze. Moją uwagę przykuła również Tera, bardzo interesujący był tam system non-target, coś rzadko spotykanego w MMO.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...