Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy KD jest ważne? Do czego służy?

Blakestreet

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gram pierwszy raz i mam KD 1.020.
Podejrzewam, że to mało ;d
Dlatego wolę zapytać czy jest ważne, i czy do czegoś służy ^^

sr94sh6m4f4h.jpg

,,When you play the game of thrones, you win or you die. There is no middle ground."

Opublikowano

Przeważnie służy do pokazania twoich umiejętności jakie masz w grze(przeważnie). A przede wszystkim jak wchodzisz na klasówkę patrzysz że wszyscy mają kd 1.5, a twoja drużyn poniżej 1.0 to stwierdzasz po tym że można przegrać :P, przydaje się także gdy ktoś robi rekrutację do klanu i szuka osób które mają kd powyżej 1.0. Można także ocenić czy ktos ma hacki np. 60lvl i kd 2.0 to raczej podejrzane...

Tak w skrócie po co moim zdaniem jest kd

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Dzięki za pomoc :)
Mam jeszcze jedno pytanie.
Np. jak wchodzę na team deathmatch to nie nalicza mi KD.
Na jakich trybach nalicza ^^?

sr94sh6m4f4h.jpg

,,When you play the game of thrones, you win or you die. There is no middle ground."

Opublikowano

na tdm zalicza KD, chyba ze grasz z botami tego tdm wtedy tam nie zalicza kd...

kolejna sprawa to taka ze 60lvl z KD blisko 2:0 to nie musi byc hax... wystarczy grac same puby i sie ma takie kd...

ja np na kazdym blastingu na pubie wychodze na KD +- 2.5 i wyzywaja mnie od haxow, czy to znaczy ze jestem haxem? znam typa co ma lvl z dwiema gwiazdkami i ma kd 3,5? jak to zrobil? gral same tdm... KD nie pokazuje umiejetnosci grania, jest to w kazdych grach fps zeby w jakis sposob przyblizyc twoje umiejetnosci gry lecz to tez czesto jest mylne

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

Dzięki wszystkim, już wiem co i jak ^^
Będę raczej unikać all tdm. ;d

sr94sh6m4f4h.jpg

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...