Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Waleczni.net - silnik typu "gladiatus".

gks0770

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Chciałbym wszystkich zaprosić do nowej gry online :

Waleczni.net

Jest to silnik oparty na paru wersjach silnikowych dostepnych na forum..

*Dla osób które chcą sądzić że to gra na zasadzie kopiuj + wklej - JEST TO NIEPRAWDA

- Połączonych zostało kilka silników w jeden..

Welminowane zostało pare błędów, związanych z miedzyinnymi : Wyprawami, Pracą, Areną, Rankingiem, Sklepem

Zostało dodane parenaście itemów dla bardziej konfortowej gry

3/4 niebieskich itemów dropi u bossów

Dla każdego nowego gracza na start jak narazie dodawane jest 10 rubinów

Funkcja EVENT :

Będzie to opcja która pozwala na zdobycie dużej ilości EXP, będą tam potwory od 20 poziomu o mocnych statystykach..

Funkcja ta aktywna będzie w dni weekendowe, począwszy od Piatku godzin wieczornych, do później niedzieli

oraz

Ciągła modernizacja panelu gracza , przygotowywana jest obecnie TAWERNA :

Będzie to funkcja typu dom handlowy , tylko że aukcje będą nocne/dzienne, czas licytacji będzie trwał od 8:00 do 22:00 , 22:00- 8:00

W trakcie gry poszukiwanie błędów trwa, znalezione bugi i poinformowanie ich na forum gry będzie nagradzane kontami premium bądz rubinami..

Aktualnie prowadze zaawansowaną prace z grafikiem, który kończy layout strony, także jest w trakcie tworzenia 2 serwer o podwyższonych prędkościach..

Wszystko postawione na płatych serwerach, Zapraszam do Rejestracji i obserwowania nas na Facebooku

Linki :

FACEBOOK : <KLIK>

GRA : <KLIK>

• Odpowiedzi 65
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi
Opublikowano

nadal nic fajnego, nadal nudne... mam wrazenie jakby tylko tlo bylo zmienione...

@Edit

kilka silnikow w jeden polaczone, a wyglada tak jakby to byl ten gotowiec na ktorym norberts stawial swoje niby serwerki. jak czytam ten temat to mysle ze jednak uda wam sie cos porzadnego z czasem zrobic.

na poczatkowych levelach ( tak do 10-15) dalbym czas czekania na wyprawe 1-3 min.

Opublikowano

Silnik GladENG... Ze zmienioną częścią grafik.... Śmiech na sali....

*Dla osób które chcą sądzić że to gra na zasadzie kopiuj + wklej - JEST TO NIEPRAWDA

- Połączonych zostało kilka silników w jeden..

Owszem To jest nadal kopiuj + wklej.

© 2014 Waleczni.net - Wszystkie Prawa do kopiowania Zastrzeżone.

Nie masz prawa umieszczać takich tekstów na swojej stronie. Silnik gry nie jest twój a do tego jeszcze pozostały grafiki gladiatusa.

Kradzież zarysu fabuły również jest karalna jak co....

Opublikowano

nadal nic fajnego, nadal nudne... mam wrazenie jakby tylko tlo bylo zmienione...

@Edit

kilka silnikow w jeden polaczone, a wyglada tak jakby to byl ten gotowiec na ktorym norberts stawial swoje niby serwerki. jak czytam ten temat to mysle ze jednak uda wam sie cos porzadnego z czasem zrobic.

na poczatkowych levelach ( tak do 10-15) dalbym czas czekania na wyprawe 1-3 min.

co do poziomów masz racje, bo początkowo nudno odczekiwać 5 minut do następnego ataku..

co do silnika , NIE JEST TO SILNIK Norberts-a , sprawdzałem go, ale coś mi w nim nie pasowało :// , ogólnie dużo nas czeka pracy, ale mamy 3 osobową ekipe, pare dni modernizacji na testowym serwerze i damy wam zmiany na naszym serwerze waleczni.net :))

zmienione do 1:40 oczekiwania

Opublikowano

Mimo wszystko zmienione to i tak ten sam tok, nudne się już robią te ,,kopie gladiatusa"  dodajcie coś nowego. Akurat Ciebie podziwiam bo próbujesz zrobić coś nowego, ale wychodzi Ci to tak pół na pół. Ale cóż za starania masz +. Może zagram :)

6222704500-1434194730.png

Opublikowano

Macie napewno do naprawy VIPA bo i tak się czeka 1:30 na następną wyprawę 

a w opisie VIPA jest

Dzięki kontu VIP czekasz tylko 1 minutę na wyprawę itp, szybciej regeneruje Ci się życue, nie płacisz prowizji u uzdrowiciela, zdobywasz szybciej doświadczenie i złoto oraz dostajesz dostęp do zakładek VIP.

Na leczenie prawdopodobnie też nie działa VIP, a i zmniejszcie cenę leczenia trochę 

Opublikowano

zamiast uzdrowiciela dalbym automatyczne uzdrawianie co x czasu (np godzine) i np dodawalo by po 5% hp. lepsza opcja wg. mnie.

ekwipunek przeniósłbym tak jak w gladiatusie i wziął w coś ala spoiler ( bez zmiany na drag & drop, wyglad zostaje - proste do zrobienia )

jak wejde w cokolwiek poza podglądem (Np gildia, ranking) to zmienia sie kolejnosc w menu.

opisu wyprawy prawie wcale nie widac bo jest zbyt jasny kolor (proponuje brązowy lub czarny)

mimo ze pisales ze zaszly zmiany w oczekiwaniu na wyprawe to nadal jest 5 min.

widze ze masz zamiar cos stworzyc z tego silnika wiec będe wchodzil niekiedy i pisal propozycje :)

aa i brakuje czegos takiego jak rynek (handel miedzy graczami)

Opublikowano

To nie nasze zabezpieczenia :)) , poprostu robie ciągłe modyfikacje, sprawdzałem funkcje Admin , i tam ustawiłem czas wyprawy na -50% , teraz robie to samo z kontem VIP :))

aa i brakuje czegos takiego jak rynek (handel miedzy graczami)

Ogólnie ta opcja jest prawie gotowa, ale gdzieś błąd mam przy kupowaniu, bo gdy klikam na kup to żadna akcja się nie dzieje, sprzedaż normalnie działa, potrzebuje pare dni na wprowadzenie tej funkcji, ale jak narazie skupiam się na tawernie

TAWERNA :

Będzie to funkcja typu dom handlowy , tylko że aukcje będą nocne/dzienne, czas licytacji będzie trwał od 8:00 do 22:00 , 22:00- 8:00

Opublikowano

mimo ze pisales ze zaszly zmiany w oczekiwaniu na wyprawe to nadal jest 5 min.

Miałem mały błąd ale już naprawione, każdemu od nowa dałem 10 rubinów i usunełem VIP-A każdemu graczu, teraz bezproblemowo działa funkcja -50% czasu z kontem VIP :)

Opublikowano

Masz 24h na zmianę hasła do bazy danych i poprawienie zabezpieczeń bo ktoś ją usunie. 

Ps. Albo poprawisz zabezpieczenia albo dodaj na stronie głównej hasło i login do MySQL bo odczytanie go to 10 sec. Wyświetlane są w błędzie PHP.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Waleczni.net powraca po przejściu na lepszy serwer !

19 stycznia wkońcu gra wróci na serwer po tygodniu zmagań, ten czas jednak nie przeznaczyliśmy na leniuchowanie, naprawiliśmy bardzo dużo opcji, między innymi gildię, trenera ( obecnie widac różnice jak się go rozbudowuję) , podgląd gracza, itemy nie były na właściwych miejscach , system walki zmieniony na arenie i wyprawach , dodane opcje takie jak tawerna i dom aukcyjny (aukcje jedniodniowe, moża wygrac itemy nigdzie nie dostępne) wiecej nowych funkcji poznacie jak dołączycie do gry :) ..

Przedstawiamy wam kilka ss z obecnej fazy postępów , przypominamy start 19 stycznia !

SS strona główna :

http://prntscr.com/5ry9x3

SS Tawerna ( nowa opcja typu rynek )

http://prntscr.com/5ryas3

SS Dom aukcyjny ( nowa opcja )

http://prntscr.com/5ryc4l

naprawiony ekwipunek, bronie, amulety, pierścienie na swoim miejscu :

http://prntscr.com/5ryd9p

dodany pasek za ile można walczyc na arenie i wyprawach :)

http://prntscr.com/5rye0z

i wiele wiele innych modyfikacji które poznacie już niedługo :) , zapraszamy na stronę facebookową aby śledzic nasze postepy ...

https://www.facebook.com/pages/Waleczninet-Nowa-Gra-Online/637197133058184?ref=bookmarks

Opublikowano

oo widze, ze cos sie juz zaczyna dziać :P musze to chcialem sprawdzic ale nie dziala strona ;x

#edit

ok przeczytalem temat i juz wiem czemu nei dziala xD

Opublikowano

mam pytanie ilość wypraw        ograniczona ? czy możemy siedzieć 24h  i klikać ;p ??

Opublikowano

na dodanie 2 serwera bym na waszym miejscu poczekal pare miesięcy, bo mija się to z celem zeby dodawac 2 serwery, podczas gdy na jednym nie będzie gralo na początku duzo osob, choc mysle ze stopniowo sie będzie zwiększac ta liczba.

Opublikowano

ilość wypraw bym polecał max 100  nie potrzeba więcej  bo i tak ich nie wykorzystasz  zwłaszcza że czekasz 5 minut a nie 30s/1m 

co do resa  przydał by sie  równe szanse na start :)  

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...