Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BF4 zacina się

ReapctoR

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, od dłuższego czasu mam problem z bf4 ponieważ ciągle mi się tnie mimo że mam grafikę na najniższych mój sprzęt to taki.

Procesor:Intel core i5 3.2 Ghz x4

Ram:4GB

Grafika:GTX 660 Ti

System operacyjny: WIndows 7 Ultimate 64bit 

Dysk twardy: 1TB

Proszę o pomoc z rozwiązaniem problemu wszystko robiłem i nic.

Opublikowano

Chodzi o spadki FPS, freezy czy o lagi spowodowane łączem internetowym? Bo sprzętowo nie powinno być problemu z wysokimi w Full HD.

Sprawdź temperatury od razu.

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Chodzi o spadki FPS, freezy czy o lagi spowodowane łączem internetowym? Bo sprzętowo nie powinno być problemu z wysokimi w Full HD.

Sprawdź temperatury od razu.

Spadki FPS raczej, temperatura jest dobra w procku jak i karcie graficznej nie sądzę aby to było przyczyną lecz spadki nadal mnie nękają oprócz na mapię "Operacja Blokada" tam śmiga normalnie.

Musisz zainstalować sterowniki do Nvidi sterownik to bodajże Nividia GeForce Experince

Mam wszystkie sterowniki zainstalowane, sorry że teraz o tym mówię.

Opublikowano

ale to niemożliwe, że na takim sprzęcie nie możesz grać na niskich jak ludzie grają w bfa na takich złomach, że szok, k***a karty bez dx 11 itd.Wez wszystko na wysokie/ultra i zobacz co się stanie.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Może masz jakiś syf na kompie?? Spróbuj przeskanować ew. format. Sprzętowo nie widzę tutaj powodu do zacinania gry. Chyba, że może masz jakieś uszkodzenia spowodowane, np. nagłym brakiem zasilania w co wątpię. Przekskanuj antyvirusem a jak nie to serio, zrób format.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...