Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Permissions

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich użytkowników mam problem tak jak wyżej w temacie o dostęp do zmieniania uprawnien pliku vold.fstab w system/etc ponieważ na forum android.com.pl podal mi wyedytowany plik vold.fstab pod moj tablet ale ma on uprawnienia rwx-r-xr

a chcoałbym zmienic na rw-r-r i edytowac aby ustawillo mi karte pamieci jak pamieć główną androida gdyz niechce sie bawic w przenoszenie plikow na karte pamieci a wgrywac gry z google play powyzej 1gb jak np fifa 15 ktora instalka wazy 1,2 nie ma obb i tu moje pytanie w zmienianiu na rw-r-r i probie zapisania wyskakuje taki tekst:

Permissions change was not succesful.Please note that some file system ( e.g. SD card) do not allow permissions changes

uzytkownik z tamtego forum nie wiedział o co chodzi więc ktos tu mi moze odpowie co jest grane przyznanie root explorer mam przez super su jeszcze sie pyta przed otwarciem ogólnie jest na mount R/W ale to nic nie daje postanowilem sciagnac es file explorer po czym wlaczylem root explorer z lewej strony i wyskoczyl blad ze przepraszamy operacja nie powiodła sie . Z góry dziekuję za wszelkie odpowiedzi a myślę że da się to jakoś rozwiązać za każdą możliwą odpowiedź nagradzam like

Opublikowano

tak mam zrootowany bez tego bym nie ruszył ale robilem unroota i jeszcze raz roota porzadnie 

Mój model MyTab 8 mini dual core 4.2.2 jelly bean

Opublikowano

No troche taki tablet z biedronki ci powiem... 

Es File Exploler to przeglądarka plików bez roota... Nie możesz usuwać etc.

Polecam Rom Toolbox Lite i tam masz wbudowany root exploler

#teams4bal

Opublikowano

Wiem że to jest tablet z biedronki a czy każdy musi mieć pieniądze na tablety czy telefony powyżej 1000zł czy 2000 zł mi tylko chodzi żeby miec karte pamieci jako wewnetrzna i pograc w pare gier wiem ze to nie jest super wydajny tablet na ile mnie było stać to taki zakupiłem co do rom toolbox lite spróbuje

Opublikowano

z romtoolbox działa tyle że do uruchomienia bo da się zmienic uprawnienia ale jak zresetuje tablet to juz zmienia na stan poprzedni ktoś jeszcze pomoże ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...