Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nie ruszymy z serwerem z powodu braku czasu ze strony sponsora.

Przykro nam bardzo. Ci, co czekali, niech się nie martwią. Wystartujemy pod inną nazwą!

Śledź mój profil, a na pewno będziesz na bieżąco.

Opublikowano

Napewno wbije, wiem że serv bdz dopracowany.

Powodzenia Tesain! :)

Dzięki wielkie. Tobie również życzę powodzenia z serwerem.

Tymczasem zachęcam do zgłaszania się promotorów/youtuberów poprzez gg (51730009) oraz mpcforum.

Już na dniach ruszy forum, strona oraz ts.

Opublikowano

Serwer się zapowiada świetnie! Zgłosiłem się już do was na gg jako Youtuber ;)

Już odpowiadam. :)

Zapraszam innych promotorów do zgłaszania się z ciekawymi ofertami.

Pozdrawiam!

Opublikowano

Ładnie się zapowiada, na pewno zagram. Moim zdaniem brakuje coś w stylu stoniarek. Czyli blok kamienia który co sekundę się tworzy w tym samym miejscu. No i do tego taką blokadę, jeśli się nie rusza myszką przez 10 sec żeby przestawało kopać i było by Perfect. :)

Opublikowano

No niby logiczne, ale w prezentacji nie było nic wspominane.

Nie dodałem tego, gdyż to jest zapowiedź serwera. Póki co myślimy o tych najważniejszych rzeczach, a dopiero z czasem dodamy takie szczegóły polepszające rozgrywkę. Jak nawet jest napisane w pierwszym poście, data startu może ulec zmianie, bo nie wiemy jeszcze, czy wyrobimy się ze wszystkim, a serwera z bugami, czy z brakami nie wypuścimy. Ja dużo pracuję nad serwerem, Otek jeszcze więcej. Mamy szkoły/studia, a na dodatek serwer - jesteśmy tego w pełni świadomi i możesz wierzyć, że serwer będzie naprawdę starannie przygotowany. Zwracamy uwagę na szczegóły, lecz póki co jesteśmy w fazie tworzenia/konfiguracji takich ogólnych i tych najważniejszych pluginów, potem dopiero dodamy takie dodatki małe. Pozdrawiam.

Opublikowano

Zapowiedź została zaktualizowana.

Chcemy przywrócić świetność mało wykonywanych czynności w grze, więc dodamy również drop "Wypasiona Skrzynia" z wody.

Skrzynie będzie można wyłowić - co w niej będzie? Przedmioty na gildie, ciekawe enchanty i kilka innych fajnych opcji.

Myślę nad następnymi ulepszeniami rozgrywki, będziecie o nich na bieżąco informowani!

Opublikowano

Prawdopodobnie dodam system ukrytych punktow aby gracze z najlepszym eq nie bili slabszych :) 

#Dodano 30 minutowa ochrone gracza na start serwera

Opublikowano

Aktualizacja zapowiedzi.

Dodano wiadomości, które pojawiają się na całym ekranie gry (wiadomości od administracji, które będziemy wykorzystywać do eventów itp.),

Dodano ostrzeżenie o zatrutej wodzie na specjalnych mapach (wychodź z wody, bo inaczej zginiesz).

Dodano zaawansowany system ostrzeżeń (system z logami, statusem itd.).

Dodano automatyczne logowanie graczy premium.

Opublikowano

Aktualizacja zapowiedzi

Już na dniach powstanie strona oraz forum serwera.

W czwartek zamierzam rozpocząć sporą reklamę na znanych oraz popularnych serwisach, nie tylko związanych z Minecraft. :)

Opublikowano

Logowanie autopremiumlogin zostalo CALKOWICIE zmienione i przepisane od 0 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...