Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Shayen.eu - Szukamy Reklamy! Wbijaj! ;)

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1823117.jpeg

Wita wszystkich bardzo serdecznie.

Oferta ta jest skierowana do youtuberów oraz osób które posiadają fanpage/serwisy związane z grami, szczególnie z Metin2.

Poszukuję osób, które rozreklamują mi serwer Metin2 - Shayen.

Prezentacja:

http://www.mpcforum.pl/topic/1324618-shayeneu-jazdaaaa-sobota-1200-dedyk-easy/

Serwer jest stabilny, graczy przybywa ale to jednak nie jest jeszcze to, czego oczekuję.

Nie jestem skąpy, jeżeli chodzi o Smocze Monety, jeżeli będziesz chciał je dla konkurs dla widzów/obserwatorów - dostaniesz je, jeżeli ktoś mi pomaga promować serwer to czemu ja bym mu nie pomóc? ;)

Dodatkowo niedługo planuje wprowadzić specjalne stroje, strone youtubera, to już bardziej nagroda dla tych co nagrywają filmy.

Nie szukam osób, które nabijają wyświetlenia, subskrybcje, mają złą opinie czy inne tego typu rzeczy. Nie chce wyrzucać pieniędzy w błoto dla osób, które liżą się po jajach z innymi za lajki i komentarze.

Potrzebuje solidnej reklamy, i jeżeli jesteś w stanie mi taką zaoferować - skontaktuj się ze mną.

Kontakt:

GG: 51950548

PW na MPCforum

PW na forum serwera - shayen.eu (zatytułuj wiadomość jako ''Reklama'')

Pozdrawiam oraz zapraszam na serwer. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...