Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Noob'Zix

Raageer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Mozecie mi wyltumaczyc czemu ta postac jest taka zpierdolona i co kazda gre sciaga wszystkich na jebane q a jak ja gram tym pedalem to robie penty co sekunde i jeszcze te resety na e zjebane?

Od jakiegos czasu nawet zaczolem reportowac za flame tych ktozy nim graja zeby mieli kurwa nagrode za granie tym pedalem.

Opublikowano

Postać jak każda inna, ma swoje plusy i minusy. A to, że da się Nim zrobić pentę przez to, że ma mocne Q (bonusowy DMG) + resety na Leap to oznacza, że jest easy carry. A to, że reportujesz innych graczy za to, że grają Kha'Zixem to oznaka Twojej bezmyślności :) 

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Chcesz wytłumaczenie?

Bo riot tak chciał, i nie masz nic do gadania proste.

Przez takich jak ty mam właśnie czat zablokowany na 4000 gier.

Opublikowano

O k***a xD Kha był op w s3 po wydaniu i nadał był op po tym jak go znerfili, teraz ma tak słabe early że prawie pada w jungli, i jeszcze ten nerf na cd w, a tu jakieś gówno z brązu płacze że kha op, w pozdrawia.

Opublikowano

O kurwa jaki nerf az 2 sekundu duzo a nerf na q niezaszkodzil bo i tak sciaga spokojnie na q i aa idiota a co do mojej dywizji to gold 4 aa ty pewnie napiszesz ze masz challenger.

Wedlug mnie naprawde niepowinno byc najlepszej postaci w lolu i pisze petycje oo usuniecie khazixa.

Opublikowano

O k***a jaki nerf az 2 sekundu duzo a nerf na q niezaszkodzil bo i tak sciaga spokojnie na q i aa idiota a co do mojej dywizji to gold 4 aa ty pewnie napiszesz ze masz challenger.

Wedlug mnie naprawde niepowinno byc najlepszej postaci w lolu i pisze petycje oo usuniecie khazixa.

Khazix jest prosty do zabicia goldzie 4.

Opublikowano

O k***a jaki nerf az 2 sekundu duzo a nerf na q niezaszkodzil bo i tak sciaga spokojnie na q i aa idiota a co do mojej dywizji to gold 4 aa ty pewnie napiszesz ze masz challenger.

2 s na skilla którym czyści jungle i jego jedyny sustain to dużo w early.

Jego q w early jest teraz w c**j słabe, teraz nie zrobi e q e pod towerem bo nie ma pod nim bonusowego dmg.

Jak się bijesz 1 vs 1 z nafeedowanym kha to pozdro goldzie, albo tym bardziej jak bijesz się adc vs kha, naucz się grać goldzie, kha jest assasynem i musi mieć dmg, chyba dobrego zeda/syndry/rengara nie widziałeś

Opublikowano

Kha to gówno w early i można go zjeść. Jak go nafeedowaliście to się nie dziwie ;]

Jedyny champ do kasacji to Nasus. Zniszczysz go na linii i co z tego? będzie się dalej stackował bo nie bedę przecież 40 minut siedział na topie i ciągle przeszkadzał stackować się.

Opublikowano

kha jest wciąż op, a ludzie ktorzy gadają że po nerfach to gówno to albo nim nie potrafią grać, albo żadnego dobrego khazixa nie widzieli ostatnio 

Opublikowano

Witam.

Mozecie mi wyltumaczyc czemu ta postac jest taka zpierdolona i co kazda gre sciaga wszystkich na jebane q a jak ja gram tym pedalem to robie penty co sekunde i jeszcze te resety na e zjebane?

Od jakiegos czasu nawet zaczolem reportowac za flame tych ktozy nim graja zeby mieli k***a nagrode za granie tym pedalem.

Po czym wnioskujesz że Khaz jest pedałem? Twoje ubogie słownictwo ogranicza się do wulgaryzmów?

Khaz jest bardzo dobrą postacią a placz w tym temacie niczego nie zmieni .

Dobrze że skończyłeś grać jednego gimbuska mniej .

Opublikowano

Albo mysla ze sa op zazwyczaj tak jest ktos wyszedl z bronze V do bronze IV dostal erekcji i mysli ze jest op a potem pisze ze kha to najgorsza postac niema nic i ssie jak niewiem co.

Po czym wnioskujesz że Khaz jest pedałem? Twoje ubogie słownictwo ogranicza się do wulgaryzmów?

Chcialem was oszukac zebyscie plakali ze niegram np jak ty i zrobilem cb np w chuja bo jestem duzo inteligentniejszy od cb to juz widac i to bardzo bo mowisz o slownictwie jak to wszystkie typowe gimby lub dzieci a to juz jest stare nie sadzisz?

Opublikowano

o jezu ale pseudo dojrzały 

Opublikowano

jesli nie jestes trollem, to masz cos nie tak z glowa. :D

kha zix w early jest slabszy niz byl, nie ma juz takich swietnych dive. mozna go wykluczyc z gry gdy sie go 1-2 razy ubije, wtedy do late go nie ma tak naprawde. to, ze nie umiesz na niego zagrac, to Twoj problem.

Po drugie, jesli zaczynasz pisac jakis temat, to naucz sie podstawowych zasad interpunkcji, bo trudno cokolwiek zrozumiec. zenujacy jestes z tym swoim tematem. chetnie bym kupil kha'zixa, tylko po to by Ci nim dojebac zebys plakal bardziej.

Opublikowano

Kiedyś Kha był lepszy. ;)

Nie dziw się, że w ogóle jest taki silny, bo jak zrobisz go pod AD, to jest on wtedy assasinem i niszczy każdego.

Opublikowano

po prostu jesteś słaby

jak kha wychodził miał większy dmg z pasywa i w, zwiększone przeliczniki na q i e wiec wiesz :-)

wszystko ponerfione dostal a ty nadal placzesz

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...