Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Program na reportowanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli zadajesz głupie pytania, to jestem święcie przekonany, że nie napiszesz tego programu bo nigdy nie programowałeś w jakimkolwiek programie, ani nie znasz jakiejkolwiek podstawy do tego. Zacznij od napisania kalkulatora a nie od razu "skomplikowanych" programów które mają wykonywać jakąś czynność.

­345mulx.jpg

Opublikowano

Napisz to jeszcze raz i wyraźniej

Kolega chce chyba program który sam będzie reportował wszystkich, nawet niewinnych po grze, za nic xD

­345mulx.jpg

Opublikowano

Wbrew pozorom to nie jest skomplikowany program, tz zależy w jakim języku programowania, spróbuj pokombinować w języku AutoIT, no jak tego nie ogarniesz to już naprawdę nie zasługujesz na ten program.

"Daj mi kontrolę nad podażą pieniądza narodu, a nie będzie mnie obchodzić kto tworzy jego prawa."
-Mayer Amschel Rothschild

Opublikowano

wiec jak ciezko jest taki program ktory reportuje kazdego gracza za verbal absue na koncu gry w lobby  zrobic

Najpierw musisz przeliczyć masę programu z kilobajtów na kilogramy i pomnożyć przez przyspieszenie ziemskie. Gratulacje, obliczyłeś ciężar takiego programu.

Poza tym, to nie niemiecki, w polskim nie ma szyku końcowego.

@topic:

Zainteresuj się językiem AutoIT. W ostateczności napisz własny klient do LoLa, który będzie miał taką funkcję.

Skończ proszę się kompromitować. Jesteś nikim.

Opublikowano

Jeżeli zadajesz głupie pytania, to jestem święcie przekonany, że nie napiszesz tego programu bo nigdy nie programowałeś w jakimkolwiek programie, ani nie znasz jakiejkolwiek podstawy do tego. Zacznij od napisania kalkulatora a nie od razu "skomplikowanych" programów które mają wykonywać jakąś czynność.

najbardziej mi na tej stronie podobaja takie dzieciaki jak ten, co gdyby byl taki bystry w szkole nie skonczyłby na ulotkach :^D

@topic c*****e rady pseudo intelektualni

Opublikowano

najbardziej mi na tej stronie podobaja takie dzieciaki jak ten, co gdyby byl taki bystry w szkole nie skonczyłby na ulotkach :^D

@"topic" c*****e rady pseudo intelektualni

A mi najbardziej podobają się tacy ludzie jak Ty, mów o nim dzieciak, ile masz lat? Pewnie 40 i twoim zajęciem jest trollowanie na mpc, to lepsze niż ulotki :^D

@topic

Musisz ręcznie, bo sam tego nie zrobisz, ewentualnie format.

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

wiec jak ciezko jest taki program ktory reportuje kazdego gracza za verbal absue na koncu gry w lobby  zrobic

To jak ciezki program bedzie do napisania zalezy od jezyka programowania jakim sie poslugujesz.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...