Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

zmiana statystyk - problem

insane555

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

A więc już drugi raz mnie odbanowują na fairfight, i tym razem napisali mi taki komentarz.

Może wie ktoś o co chodziło mu z tą zmianą statystyk? Co ma wspólnego BF3 do statystyk z BF4?

Jakieś pomysły jak zmienić staty aby nie były podejrzane? I gdzie zmienić w BF3 czy BF4?

i removed the ban on your account again.

note that you will need to change your bf3 stats or you will get banned over and over again. (we will not remove this ban over and over again)      
Opublikowano

A co? Z silvera nie mogłeś wyjść? xD

A nie możesz założyć nowego konta?

No nie może, bo by musiał kupić drugi raz grę.

Opublikowano

no właśnie jeżeli mu chodziło o stworzenie nowego konta dla BF'a to musiałbym kupić na nowo grę i zacząć od zera ;] kolega chyba myślał że bf jest darmowy xD

Opublikowano

no właśnie jeżeli mu chodziło o stworzenie nowego konta dla BF'a to musiałbym kupić na nowo grę i zacząć od zera ;] kolega chyba myślał że bf jest darmowy xD

Być może. xD Co do tematu to może po prostu "podłóż się"? Daj się zabić tu i tam i może wtedy te statystyki jakoś się uregulują.

Opublikowano

Nie myślałem, że jest darmowy, ale z tego co mi się wydaje jest strasznie tani ostatnio. Możesz założyć drugie konto i kupić grę.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

ja nie mam jakichś zaje**stych statystyk :) 

mam KD:

BF3 1.04

BF4 1.28 może dla tego że (wynik na minutę liga 1 świat)

Nie myślałem, że jest darmowy, ale z tego co mi się wydaje jest strasznie tani ostatnio. Możesz założyć drugie konto i kupić grę.

nie chciało by mi się już robić staty na nowo odblokowywać itp ;]

Opublikowano

40zł to nie dla każdego "strasznie tanio"...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

tanio ale najbardziej chodzi już o to co odblokowałem w grze itp.

nawet jak by była za 5zł to bym nie kupił bo nie chciało by mi się robić wszystkiego od nowa

Opublikowano

40zł to nie dla każdego "strasznie tanio"...

Nie no faktycznie. Gra za 40zł!!! No nie, strasznie drogo.

Coś tu strasznie cebulą śmierdzi...

FairFight to anty-cheat system BFa 4? Nawet nie wiedziałem xD . Dałeś za tą grę swoje pieniądze. Nie mogą Ci pisać, że Ci nie usuną bana albo kazać Ci zmieniać statystyki.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

jak wspomniałem wcześniej, to niezależny projekt, a poza tym jest jeszcze na serverach PunkBuster oraz GGC, więc nie rozumiem dlaczego pozwolili sobie wprowadzić kolejny skrypt...

Opublikowano

FairFight to anty-cheat system BFa 4? Nawet nie wiedziałem xD . Dałeś za tą grę swoje pieniądze. Nie mogą Ci pisać, że Ci nie usuną bana albo kazać Ci zmieniać statystyki.

Mów co chcesz, ale zdrowym podejściem jest nie wydawanie na gry 40zł dwukrotnie.

Chociaż nie wiem czy wytłumaczę to komuś kto wydaje fortunę na skiny do "jedynej słusznej gry"...

YGsMv3q.jpg
Opublikowano

Mów co chcesz, ale zdrowym podejściem jest nie wydawanie na gry 40zł dwukrotnie.

Chociaż nie wiem czy wytłumaczę to komuś kto wydaje fortunę na skiny do "jedynej słusznej gry"...

Nie, jest jeszcze DayZ.

I CoH2.

I Rust.

I War Thunder.

graphic.pnggraphic.png

Opublikowano

no, to jest przesada, że z powodu statystyk (możliwych) do uzyskania, co dla innych się wydają za wysokie np. dla (fairplay) jest oznaczane jako cheat...

gdy nie było fairplay, było dobrze, GGC i PB wystarczały... mam nadzieję że nie tylko ja poruszam ten temat, że ktoś jeszcze o tym wspomni na officialu zagranicznym

Opublikowano

Ja też mam ten problem

A poza tym

Wejdź w wyszukiwarkę sklepu Steam. Znajdź grę o nazwie Counter Strike Global Offensive, kup ją i ciesz się grą ;) .

A co? Z silvera nie mogłeś wyjść? xD

A nie możesz założyć nowego konta?

Rozumiem, masz prawo nie lubić tej gry, ale to nie znaczy, żebyś spamował w każdym temacie tego typu "jaka ta gra jest zła, lepszy muj cs"...

A ty byś chciał grać od początku w twojego cs'a i stracił wszystkie skiny itp.?

Za offtopowanie odpowiednio nagradzamy 821271413233329818069.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...