Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Keyloger na stronę internetowa lub na plik

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam jak w temacie .

Przejzalem dużo filmików na yt co do keylogerow exe i internetowych ale nie wszystko nie jest mi zrozumiane ,moje pytanie jest nastepujące jest jakiś poradnik w miarę w którym w miarę jasno wyjaśniono jak to zrobić ? W sumie z exe możecie tez dać muszę załatwić z kimś jedna sprawę ... Dziękuje za najlepsza odpowiedz leci plusik ;)

Opublikowano

No spytaj się bonza, ten się zna.

Te forum nie wspiera takich rzeczy, poza tym gadanie "chce zrobić keyloggera z poradnika" to tak jak "chcę grać zawodowo w drużynie piłki nożnej, a byłem na 1 teoretycznym treningu".

To się nie kalkuluje.

Opublikowano

Co jest takie bezsensownego w mojej odpowiedzi? Nie uda Ci się zrobić keyloggera, nie ma dobrych poradników, które to dobrze opisują dla totalnych laików, w dodatku z podejściem: "muszę się na kimś odegrać"

Opublikowano

Zadałem pytanie i nie prosiłem o bez sensowne odp

Chłopie, jeżeli nigdy nie programowałeś, nie znasz podstaw c++ to myślisz, że napiszesz skomplikowany program w c++? Wiesz do czego służy zmienna? Wiesz co to strumień wejścia/wyjścia, wiesz co to biblioteki, jakie są i do czego służą? Myślisz, że ktoś ci napisze taki program za darmo? To się mylisz.

­345mulx.jpg

Opublikowano

No napewno nie Za darmo Panowie to wiem chciałem tylko sie dowiedzieć czy jest cos takiego .Co do poradników na yt sa jakieś programy co automatycznie czy robią tego owego keylogera np ze jest jakiś film czy utwór muzyczny typek odpala go nic sie nie dzieje a gdy on sie loguje czy to na pocztę czy np orgin steam wysyła na maila dane

Opublikowano

No napewno nie Za darmo Panowie to wiem chciałem tylko sie dowiedzieć czy jest cos takiego .Co do poradników na yt sa jakieś programy co automatycznie czy robią tego owego keylogera np ze jest jakiś film czy utwór muzyczny typek odpala go nic sie nie dzieje a gdy on sie loguje czy to na pocztę czy np orgin steam wysyła na maila dane

Takie poradniki to są właśnie keyloggery, jesteś na yt bo chcesz zrobić keyloggera, potem ściągasz taki program i bum, ta pobrana aplikacja to właśnie jest keylogger.

Opublikowano

Takie poradniki to są właśnie keyloggery, jesteś na yt bo chcesz zrobić keyloggera, potem ściągasz taki program i bum, ta pobrana aplikacja to właśnie jest keylogger.

Dzięki za info :/ chciałem ,,zrobic" taki żeby zemścić sie na koledze ale ok dzięki za info :/

Jezeli juz tak rozmawiamy jest gdzieś poradnik o takim keylogerze ?

Opublikowano

@delux2341

Nie ma poradnika, jeśli nie znasz podstaw C++

Jak dostaniesz gotowca, to nie będziesz umiał go edytować.

Zacznij jakiś kurs, a potem poczytaj o bibliotece Windows.h

A dokładniej WinApi

Pamiętaj, zacznij od podstaw. Rzymu od razu nie wybudowano.

TuByłaSygnatura.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...