Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Animacja minecraft

Bezaaaaak

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Heh dobre kierownica to slimeball! :D

Zamiast tej skrzynki mogłeś dać coś innego, na przykład diament, złoto, złote jabłko. Ale potem jakoś ta skrzynka się przydała. Ender man na końcu fajnie pomachał, mógłby to robić trochę dłużej, tak do końca filmu. Daje ocene 8/10

Kappa.

Opublikowano

Dzięki, wezmę to pod uwagę przy następnej animacji. Czy podoba wam się pomysł aby zrobić bezludną wyspę?

Kanał na YT: Bezak Animations

Opublikowano

Ale co będzie na ten bezludnej wyspie? Po prostu ty i biegasz w koło znajdujesz jakieś rzeczy, skarby i nagle tubylcy przybywają czy jak:)?

@Edit Pomysł całkiem ok! Spróbuj. Dzięki.

Kappa.

Opublikowano

Chodzi mi oto aby zrobić taką serię. W pierwszym odcinku byłoby polowanie, kolejnym craftowanie itp. Na wyspie znajdowali by sie herobrine,zombie,szkielet,enderman,steve,pigman,creeper.

Oglądnij monster school. Chodzi mi o coś takiego tylko, że to byłaby wyspa

I fajnego masz avatara Naruto, lubię go xD

Opublikowano

Ezioleq. Wiedz, że zrobienie animacji krótko nie trwa, ale jeżeli masz ochotę to czas nie jest przeszkodą. Rób animacje bez względu ile Ci to zajmie, ważne żebyś robił to co lubisz.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

O widziałam to w poprzednim temacie. Ta druga animacja bardziej mi się podobała ale ta też jest naprawdę dobra jak na pierwszy raz ;)

Opublikowano

Słabe, ja bym zrobił lepsze. :D

A tak na serio, to proponuję zwiększyć ilość FPS, bo postacie wyglądają, jakby chodziły w wodzie. Do tego musisz jeszcze trochę popracować nad realizmem (bolidy hamujące po 2 metrach). 

Jednak, jak na pierwszy raz, to całkiem nieźle ci wyszło. ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...