Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Max Lvl Na Serwie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

DE nie wie

IT nie wie

PL nie wie

Narazie musimy poczekać, aż ktoś się spyta Admina np. GHWWW jak zwiększyć granice :)

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Sorka ale ten filmik z YT jest troch głupi bo on nie zmienia levela czy coś tylko on zmienia playtime więc spox nie próbowałem ale coś w to nie wierze że w playtime zmienia sie max lvl na serwie, gdyby ktoś potrafił zmienić max lvl lub znał link to bardzo prosze z góry thx.

Opublikowano

Na csyt2 można wbić 99lvl+ i właśnie czas gry jest coś zbugowany ;)

Dumny członek MPCforum od 09 czerwca 2009 ;)

Opublikowano

Kodexior, DE juz wie :) FreeWorld, tam mozna wbic 99+

Wiedzą kuje i się nie podzielą?

To tępe czipy.

Ostatnio jestem opóźniony :D

Ciekawe od czego to zależy ;>

Pozdrawiam :)

Gość PanZagłady
Opublikowano

Ok poprawilem post by nie bylo ,ze spamuje jesli chodzi o wniesienie czegos do tematu to powiem tyle. NIe szukajcie tego w Navicat bo tam rozwiazania nie znajdziecie na bank ;).

Pozdrowienia dla SuicideRLZ , Bambusek, PitBull , T-00 i robo12

Opublikowano

No dobra jestem tępy ale próbowałem to robić i mi się nie udało (próbowałem ale musiałem potem wszystko kasować bo mi sie serw zjechał) jedyne co mi się udało to zmienić level postaci na 180 ale potem i tak jak wiąłem 99 i zeby bił dalej to się nie dało ja pomagam innym a inni pomagają wzamian mi proste i logiczne więc bardzo prosze o link do jakiegoś tutka lub instrukcje od was.

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...