Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

KTO NAJLEPSZY NA TOP'A

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nidalką łatwo linię wygrać i są z*******e skrypciki. Najlepszy od 'madk' ale k***a nie wiem czemu usunął chyba githuba lub przeniósł - nie wiem.

Albo po prostu weź Riven czy Irelkę = easy.

Opublikowano

Nidalką łatwo linię wygrać i są z*******e skrypciki. Najlepszy od 'madk' ale k***a nie wiem czemu usunął chyba githuba lub przeniósł - nie wiem.

Albo po prostu weź Riven czy Irelkę = easy.

ze tak zapytam, jaki skrypcik do irelki polecasz ?

Sygnatury brak z powodu nauki ;3

Opublikowano

Co do Ryza, to jak włączysz skille z pleców to też niewykrywalny, co drugi mecz płaczą i wysyłają na mnie filmiki "wyłancz to, bo masz bana!" albo  "nagrywam ciem, porzegnaj sie z kontem :)", a ja wtedy sprawdzam, czy na pewno mam włączone wszystkie exploity i pakiety, żeby gnoić ich jeszcze bardziej, gram tak od paru miesięcy i bana zero :)

Do Riven to polecam yoloRiven a do Irelki ChewyMoons :P

Opublikowano

A Ryze? Ja polecam Ryze na TOP'a ze skryptem Lightning Ryze. Po prostu miazga. Skrypt niewykrywalny jeśli wyłączysz exploit na skille z pleców. :)

Ryze jest okej pod warunkiem, że pick'niesz go przeciw odpowiedniemu bohaterowi dlatego nie wybiera się go jako pierwszego top laner'a. Najlepiej to Riven, Yasuo (Kto nie grał ten niech nie komentuje :)

Opublikowano

ze tak zapytam, jaki skrypcik do irelki polecasz ?

ja używam chewymoonsirelia :p ale możliwe że są lepsze

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...