Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Który adc lepszy?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

kogmaw marksman

HAHAHAHAHAHAH.

Te gówno? To gówno trafiało mi raz na ruski rok z ulta i to na ARAM'ie.. pozostałe skille to 90%E, 50%Q i tyle.

DevKogMaw najlepszy.. pod koniec meczu i to w dodatku ARAMie typki do mnie napisały, że mam reporta bo taki skrypt jest wyjebisty, że praktycznie spam spam i wszystkim trafia. R'ką nie trafia jeśli naprawdę typ potrafi omijać lub ma evade.

Edit : Ale i tak polecam EasyCorki bo jest najlepszy.

Opublikowano

Ja jednak polecę Corkiego. Kog Maw nie jest kimś - grałem nim ostatnie 5 gier - kto rozwali szybko kogoś.. Jinx/lucian/vayne to postacie do #L najlepsze.

Opublikowano

jak nie umiecie grać to się nie dziwcie że kog'mawem wam nie idzie jak się umie nim grać to nie musisz mieś żadnego mechanizmu ucieczki 

takie postacie jak yasuo czy np tank jak malp/ voli nie zdążą podlecieć pod was bo już ded

89353087769044834742.jpg

Opublikowano

Polecam kaliste evadee + pasyw = unzajebable

zagrałem kalistą 5 rankedów i nadal 100% win ratio :p jest mocna

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Opublikowano

sorry że ni pokazuje n nicku ale nieco boje się pokazywać moje konto na foum o cheatach :3

Pokaż screena.

14u87k7.jpg

"Samogwałt to przyjemność, sam gwałt to już kara"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...