Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Czy opłaca sie kupic FIFA 14?

Thunder

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Większość osób przeszła na Fifę 15. Ale w Fifę14 nadal gra masa osób.Tak ci powiem że lepiej kupić sobie Fifę 15 :)

Może i jest to większy wydatek, ale na prawde się opłaca

fmNAOn0.png

Opublikowano

Fifa World-Ok 220.000 wystawionych:zawodnikow,kart itp

Fifa 13: ok: 8000-10000 wystawionych zawodnikow kart itp

Fifa 14: ok.100000-150000 wystawionych zawodnikow kart itp

Duzo osob gra w fife World,poniewac sa tam zawodnicy z fify15.W fife 15 gra duzo osob,bo posiadaja 64-bitowe systemy,a duzo osob posiada 32,wiec cisnie w World,albo w 14.Wiec odp na twoje pyt:Opłaca sie grac i jest z kim w Fifie14.

Opublikowano

Fify 15 raczej sobie nie kupię :/ Czyli że w fife 14 nadal jest z kim grać?

Jeżeli fifa 15 Ci nie odpali/nie masz hajsu to kup sobie 14, zawsze jest z kim pograć we FuT'a, coinsy na allegro są tanie a bez tego raczej nie skleisz dobrego składu. Jest też kariera zawodnika/menadżera, sezony itp więc zawsze jest coś do roboty  ;)

Opublikowano

Według mnie lepiej kupić nowa; wtedy masz 100% pewności, że FUT będzie działać. 15 opłaca się kupić, lecz w 14 także rozegrasz mecze, a na rynku jest ok. 80k aukcji. 

­

Opublikowano

Sam nie dawno kupiłem fife 14, z szerego serca moge Ci ją poleciec, fifa world nie dala mi takiej zabawy... 14 to inne cuda zwlaszcza ze teraz na orgin jest promocja. 

Opublikowano

A jakie sa warunki żeby kod do FUT działał? Tzn kiedy trzeba go wpisać, żeby został wykorzystany?

Chodzi Ci o kod który aktywuję gre na origin ?

Opublikowano

Kup normalny kod na origin z wszelkimi funkcjami gry lub wersje pudełkową, do tego nie jest potrzebny żaden inny kod do futa.

Opublikowano

Posiadam 14 i 15. Żałuje że zakupiłem 15, dużo lepiej mi się gra w poprzednią wersje. Jest sporo graczy, często można trafić dobrą okazję i nie wydasz więcej sianka. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...