Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

VirtualMT2

adrian132xx

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

900 osób i serwer to dno totalnie pod is

900? Chyba w nocy lub wczesnym rankiem,w godzinach szczytu dochodzi do 2k online.Gdyby serwer byl pod is itemy w nim nie kosztowalyby kilkuset zl a kilkadziesiat.Tak btw virtual przewyzsza wszystkie tu obecne serwery innowacjami a wszelkie nowinki techniczne zaprezentowane sa wlasnie tutaj.

Srij9JT.png

Opublikowano

Serw godny uwagi MAX luda to około 2 kafli najmniej osobiście widziałem 344 ale to około 2 w nocy :D Atmosfera miła. Dużo inteligentnych ludzi :D 

Opublikowano

Bardzo dobry serwer. Ale bardzo tez trudny. Ciężko wbić lvl... Bez is się nie obejdzie.

Untitled-_sharhqs.png

Time-TS3.PL [iNSOMNIA] Serwer już wystartował!

Zapraszam!

Opublikowano

Serwer jak Laneris (aktualnie). Zryte wszystko ludzi teraz też nie za dużo. Polecam przerzutkę na jakiś stabilny serwer, Pandora itd.

Zryty to ty masz ale beret.Trzeba miec wypaczony umysl lub nie znac serwera by pisac tak wierutne bzdury.

Srij9JT.png

Opublikowano

Administracja nie poważna ale pomocna.

Tylko tego pajaca zaopatrzonego w siebie kotka bym wywalił. Co do grywalności to jest c*****a mało map, ciągle trzepanie śmierci naginii itd. Robienie eq monotonne i nudne i męczące w piździec. Botów też sporo i patolni, patrz opona i mapa metin 130 albo gildia husaria i były lider zbanowany za handel PLN stubai. Jedyny atut to stabilność i dostępność administracji poza tym w porównaniu z takim, np. CradosMT2 to ten serwer jest żałośnie śmieszny. Mam i miałem na tym serwie kilka post, min sury ninje szamany 180,190,254 i wiele więcej więc uwierzcie mi nie warto.

Opublikowano

Administracja nie poważna ale pomocna.

Tylko tego pajaca zaopatrzonego w siebie kotka bym wywalił. Co do grywalności to jest c*****a mało map, ciągle trzepanie śmierci naginii itd. Robienie eq monotonne i nudne i męczące w piździec. Botów też sporo i patolni, patrz opona i mapa metin 130 albo gildia husaria i były lider zbanowany za handel PLN stubai. Jedyny atut to stabilność i dostępność administracji poza tym w porównaniu z takim, np. CradosMT2 to ten serwer jest żałośnie śmieszny. Mam i miałem na tym serwie kilka post, min sury ninje szamany 180,190,254 i wiele więcej więc uwierzcie mi nie warto.

Wlasciciel cradosa mial juz +/- 10 serwerow.Idioci na tym forum :/

W regulaminie jest jasno i wyraznie napisane,ze handel za pln jest zabroniony wiec czego tutaj nie rozumiesz?

Srij9JT.png

Opublikowano

Wlasciciel cradosa mial juz +/- 10 serwerow.Idioci na tym forum :/

W regulaminie jest jasno i wyraznie napisane,ze handel za pln jest zabroniony wiec czego tutaj nie rozumiesz?

Mógł mieć nawet 50 serwerów, lepiej się tam gra tak czy inaczej niż na virtualu.

A ze stubaiem to był właśnie przykład przeciętnego gracza debila, 'idioto'

Opublikowano

Rownierz nie polecam . Mimo ze moze maja sporo graczy to exp ciezki robienie eq nudne , bez ladowania w is raczej nic tam po tobie

W podstawowce nie ucza juz ortografii? Jesli nie radzisz sobie na serwerze easy metin ewidentnie nie jest dla ciebie.

Mógł mieć nawet 50 serwerów, lepiej się tam gra tak czy inaczej niż na virtualu.

A ze stubaiem to był właśnie przykład przeciętnego gracza debila, 'idioto'

Popros rodzica aby przetlumaczyl twoje wypociny bo Cie nie rozumiem.

Srij9JT.png

• 1 miesiąc temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...