Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Poszukuję sponsora

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam wszystkich bardzo serdecznie. Poszukuję  sponsora pod prywatny serwer Metin2.

Tą grę znam już od 2007 roku, kiedy zacząłem grać na oficjalnym polskim metinie, natomiast grę od wewnątrz poznałem w 2010 roku otwierając swój pierwszy serwer Metin2.

Poszukuję sponsora pod konkretny serwer oldschool, serwer będzie jak serwer globalny z przełomu 2011/2012. Exp,drop nie będzie tak łatwy jak na większości serwerów Metin2, w końcu ma przypominać starego metina polskiego.

Serwer będzie funkcjonował na source, dzięki czemu oferuje 100-u procentowe zabezpieczenie przed kamermodem czy przed innego typu cheatami. Ponad to, source zwiększa możliwości rozbudowy gry, dzięki czemu serwer będzie dobrze dopracowany, a nowości nie będą stanowić problemu. Całość pragnę rozwijać jak na globalnym serwerze, chcę aby to wszystko miało ręce i nogi. Co się z tym wiąże? Wiąże się z tym to, iż jakiekolwiek przerwy techniczne będą funkcjonować tak jak powinny, raz w tygodniu o określonej godzinie i dniu będą się one odbywać. Dzięki temu unikniemy chaosu jaki to bywa teraz, nie będzie scen typu serwer off, tylko każdy będzie wiedział, że trwa przerwa techniczna.

Reasumując, co oczekuje od sponsora?

- Serwer vps [do bety+ skończenie wszystkiego [do przerwy świątecznej]

Serwer dedykowany ovh

Reklame

Jeżeli będzie możliwość:

- Grafika do prezentacji

- Strona www

Kontakt:

GG:52200672

PW na MPC

To by było na tyle, mam nadzieje że chociaż kilku z was przeczytało całość. Pozdrawiam

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Opublikowano

Powiem szczerze, że plany ambitne, ale biorąc pod uwagę wcześniejsze próby odtworzenia Metin'a 2 ze starym klimatem, który kończyły się porażką, również i tu śmiem wątpić w skuteczność.

Mimo to po samy ogłoszeniu widać, że projekt ma profesjonalny zespół, który raczej odtworzy swoją wizję, ale nie konieczne te dobre czasy.

Muszę przyznać, że jest to bardzo ciężkie wyzwanie, bo ta gra zmieniła się o 180 stopni od 2010 r.

Dlatego z całego serca życzę Wam powodzenia, bo jeżeli taki projekt powstanie, zdobędzie wielu fanów i graczy.

Po zaprezentowanym ogłoszeniu śmiało mogę polecić i życzyć jeszcze znalezienia dobrego sponsora.

Pozdrawiam :) 

Opublikowano

Powiem szczerze, że plany ambitne, ale biorąc pod uwagę wcześniejsze próby odtworzenia Metin'a 2 ze starym klimatem, który kończyły się porażką, również i tu śmiem wątpić w skuteczność.

Mimo to po samy ogłoszeniu widać, że projekt ma profesjonalny zespół, który raczej odtworzy swoją wizję, ale nie konieczne te dobre czasy.

Muszę przyznać, że jest to bardzo ciężkie wyzwanie, bo ta gra zmieniła się o 180 stopni od 2010 r.

Dlatego z całego serca życzę Wam powodzenia, bo jeżeli taki projekt powstanie, zdobędzie wielu fanów i graczy.

Po zaprezentowanym ogłoszeniu śmiało mogę polecić i życzyć jeszcze znalezienia dobrego sponsora.

Pozdrawiam :)

Serwer specjalnie jest tworzony na source game, dzięki temu mamy szersze możliwości na wprowadzanie ciekawych nowości, łatwiejszy dostęp do błędów.

Nie będzie to suchy serwer z 2010roku, ale ładnie ujmując nie chcemy przesadzić.

Dzięki wielkie ;)

Siedzi Anonn & DejmieN i Hax1or na ławce...

Podchodzi do nich Bóg xMateo i mówi co tam leszcze?

Oni odpowiadają nie bij ziomek bo się boimy już przez Cb mieliśmy sprawę w sądzie.

xMateo ucieszony i mówi dawać szmal.

Oni wyjmują wszystko co mają i uciekają ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...