Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaki program najlepszy do zmiany ip ?

szafa323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cze. Pobrałem SF2 i jakiś program do zmiany ip na 2 dni. Ma ktoś jakiś stały program? Słyszałem o jakimś "TOR'rze"?
Za pomoc lecą like'y

Nie działa mi zmiana ip proxifierem
pomocy 28wjuza.png

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Opublikowano

Ja aktualnie używam "kepard" i proxifier. Do proxifier musisz znaleść dobre Proxy ja aktualnie mam 1Proxy i od miesiaca mi cały czas działa

Jeżeli piszę haotycznie to znaczy, że piszę na szybko i nie zwracam uwagi na to w jaki sposób piszę!

hjbu.jpg

Opublikowano

Ja aktualnie używam "kepard" i proxifier. Do proxifier musisz znaleść dobre Proxy ja aktualnie mam 1Proxy i od miesiaca mi cały czas działa

Zrobiłem jak z Twoim poradnikiem, i gdy "zmieniłem  ip" nie mogę się z internetem połączyć (przez profixiera).

A gdy mam program hide ip to zmienia, w google jak wpisze "moje ip" to pokazuje jakieś z us ale kurde jak sie loguje to pisze mi że moga grać tylko z us ... Prosze o pomoc pilne. Za Słysząłem coś o TOR'rze czy czymś. Za pomoc (na PW lub tutaj) dam 20 like'ow! Proszę o pomoc.

APT_STEAM_GIF.gif?t=1562686070

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...