Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[15] Bundesliga+Tevez/Dowolny 5kk

_Hubi_

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, temat dość może być nietypowy gdyż chce trochę podyskutować, gdyż chce zrobić w końcu skad na dłuższą metę, by jak to bywa w moim brzydkim zwyczaju - sprzedaje cały skład po kilku dniach grania. Mam pewne pomysły, ale zależy mi by obaj zawodnicy byli w drużynie, najlepiej pod formacją 4-3-2-1, lecz wtedy mój główny napastnik - Tevez będzie miał mało zgrania, a pod inną formacją Robben jak i Ribery nie będzie się tak bardzo pokazywał z przodu. Zależy mi głównie by tymi którzy będą prowadzić szybką kontre to cała trójka Ribery - Tevez - Robben i pokazywali się cały czas z przodu, a nie po bokach jak przy formacjach ze skrzydłowymi i bocznymi pomocnikami, chyba że przy formacji z jednym napastnikiem i skrzydłowymi(4-3-3) skrzydłowi będą non stop przy Tevezie i prowadzić atak, gdyż gram głównie środkiem.

Część gry : 15
Link do składu/zdjęcie z gry:

http://www.futhead.com/15/squads/10578385/
Platforma: PC
Maksymalna, ostateczna cena nowego składu: 5 000 000
Formacja(Ta sama/Inna, jeśli tak to jaka): Najlepiej 4-3-2-1 ale może być inna.
Ulepszony skład może być hybrydą(Tak/Nie): Tak
Gracze do wymiany w składzie(Dowolni/Nazwy piłkarzy): Byle nie Tevez i Robben
Czego oczekuję: By skład był zgrany z Tevezem, Robbenem i Ribery'm.

Możecie proponować również inne składy.

Opublikowano

Pod 4-3-2-1 Tevez nie będzie miał zgrania. Możesz sprzedać pozostały skład z Bundesligii i zachoawć Tevez'a, Robben'a i Ribery'ego? Wtedy postaram się stworzyć hybrydę z inną formacją. 

­

Opublikowano

Ta trójka piłkarzy nigdy nie będzie miała zgrania, pod jakąkolwiek formacją.

http://www.futhead.com/15/squads/10618981/ - 3,5 mln.

Posiadasz jeszcze Robben'a, Ribery'ego i Tevez'a? Jeżeli tak to z dwójką z nich mogę coś przygotować. 

Poszukasz i będą mieli pełne zgranie. Tylko pod formacją 4-3-3. Jedyny problem to słabszy zawodnik na CAM, który daje zgranie Tevezowi.

http://www.futhead.com/15/squads/10622947/

Jeżeli chcesz to mogę Ci Hybrydę jeszcze do tego dorobić. Ale to już Twój wybór. Skład z tego zrobisz pod każde 4-3-3 

sygnatura+1.png

Opublikowano

Postanowiłem, że zrobie dwa skłądy i jeden mecz będe grać tym, a drugi tym. Trudno, trzeba rozdzielić jakoś siły. Zależałom i tak na tym, gdyż uwielbiam w fifie grać Robbenem, a jeszcze bardziej Tevezem i tak oto sobie zrobiłem dwa skłądy (Serie A i Bundesligę)

Opublikowano

Postanowiłem, że zrobie dwa skłądy i jeden mecz będe grać tym, a drugi tym. Trudno, trzeba rozdzielić jakoś siły. Zależałom i tak na tym, gdyż uwielbiam w fifie grać Robbenem, a jeszcze bardziej Tevezem i tak oto sobie zrobiłem dwa skłądy (Serie A i Bundesligę)

Możesz to połączyć, lecz jak wolisz :). Powodzenia

sygnatura+1.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...