Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Postać warta mainowania

Gość

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, chciałbym się dowiedzieć jaka postać według was jest warta mainowania, odpada lee sin bo już mi się znudziła gra, szukam podobnej do lee sina postaci, jungle/top :]

Opublikowano

Top - Riven, Irelka, Jax (szczególnie, że ma być buffowany podobno). 

Jungle - Jarvan, Warwick, Pantheon (1lvl drake op). 

W sumie każda postać jest czegoś warta, ale te wydają się być w "mecie" 

Opublikowano

riven nic nie zrobisz jak nie wymasterujesz, tzn znając podstawy owszem - ale to nie wszystko. 

mimo to warta mainowania, podobnie zed, lucian, jinx, polecam yi w jungli z itemem na attack speed i smitem ten co warwick. 

Opublikowano

Ja Ci na jungle polecam Udyra ,jak i WW. Oba champy sa bardzo dobre i oba dobrze radza sobie w jungli. Co do itemow to na Udyrka - Niebieski Smite i fioletowy item ,a na WW - Czerwony Smite i tez fioletowy item. Item ten doda Ci za na samym poczatku 40+ dodatkowych punktow dmg co daje nam bardzo duzo. Jak mamy ten itemek mozemy dokupic jesze na oba champy botrka i potem full tank i jestesmy scierwem nie do zabicia z ogromnym dmg. :O

Piteraskwiat.png

Opublikowano

Moim zdaniem mainowanie postacii jest troszkę bez sensu, oczywiście jeśli chcesz coś osiągnąć na Solo Q. Chodzi mi tu o fakt, że gdy Twoja postać "wymainowana", zostaje zbanowana bądź też zabrana przez enemy team, Twoja pula picków jest strasznie ograniczona, przez co ciężko jest Ci utrzymać równy poziom z innymi.

anigif_sub-buzz-27474-1516737829-1.gif

Opublikowano

Szkoda, że jungler bo Gragas akurat się za bardzo w twojej dywizji nie sprawdza, ale modna zaczeła się gra Twisted Fatem na jungli. 

Tylko... że trzeba ogarniać. Dosyć fajny gank z użyciem ulta, zwłaszcza jeśli enemy ma low hp. Zestoonuje, da sobie many, dmg obszarowy. Nwm jak z nowymi itemami na jungle, ale myślę, że jest kupe zabawy.

ddvv4VY.png

Opublikowano

Ja bym postawiła na Maokaia i do Jungle'i i na topa. :)

9875585800_1434890712.png

A myśleć trza o tym, co naprawdę ważne.

O celu, co przyświeca. Nieustannie.

Nie rozpraszając myśli na jakieś tam faramuszki.

Wtedy, i tylko wtedy, cel zamierzony się osiąga.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...