Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Multiplayer] [ GameRanger]problem Władca Pierścieni Bitwa o śródziemie 2

Marek69x

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam otóż chcieliśmy sobie wrócić do klasyki i zagrać w WP : Bitwe o śródziemie 2 problem polega na tym, że gdy tworzymy grę przez GAmeRAngera to Ja nie widze w śieci lokalnej Gracza numer 1 i 2 za to widze gracza numer 3 a z kolei gracz numer 1 i 2 widzą tylko siebie a 3 widzi mnie. Więc nie idzie nam stworzyć gry 4 slotowej 2 v 2.

Opublikowano

Co ty! Nic bardziej mylnego. Hamachi jest w pełni darmowe i proste w obsłudze. Spróbujcie za pomocą. Jest bardziej wydajne, tak mi się wydaje.

Opublikowano

nie można przenieśc danych bohatera bitwa o śródziemie - może wiesz jak rozwiązać taki błąd przy rozpoczynaniu gry?

W którym momencie dokładnie Ci się to wyświetla? A spróbuj stworzyć sieci i grę od nowa tylko przy użyciu Hamachi.

Opublikowano

Możesz mi wytłumaczyć jak postawić serwer np na zew ip? i czy jest to wgl możliwe w tej  grze?

W tej grze nie ma serwerów z prawdziwego zdarzenia takich jak np. w CS'ie. Tutaj tak jak ty każdy zakłada sieci na Hamachi czy Game Rangerze i pyka ze znajomymi. Tylko zakładasz z wew. ip.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...