Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

No wpienił mnie chłopak no kurna mnie wpienił

cola!

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tutaj napisałem bo w dziale cs bym czekał rok!!!    Jakies 5 minut temu grajac cs:go turniej, koles nagle zaczal robic vote na kicki dla kazdego. Ja dawalem oczywiscie nie bo nie bylo powodu aby kicknac. Bylem 1 w naszej druzynie, nie krzyczalem nie spamowalem ani nic zlego. A ten k***s nagle robi vote na kick mnie i wywalili mnie. CO MOGĘ K***A ZROBIĆ BO DOSTAŁEM BANA NA TYDZIEŃ A TEN H*J NIECH K***A DOSTANIE BANA NA ROK !!! Serio pomocy. Tutaj napisałem bo w dziale cs bym czekał rok

Opublikowano

Nic nie zrobisz. Welcome in CS:GO. Rzucasz granaty: BAN. Kickujesz Afka: BAN. Wygrywasz: BA. Realia tej gry mnie powalają...

Za niedługo będą banować za samo wejście do gry Lolz. Tyle w temacie, nic nie masz do powiedzenia i napiszesz do supportu i on ci odpiszę to ban minie.

Opublikowano

Cały opis sytuacji.

Witam. Dziś o godzinie około 22:50 grając w counter strike global offensive gracz PipiJkee zaczął robić głosowanie na kickowanie graczy w naszej drużynie bez powodu. Nikt nie krzyczał ani nie spamował. Udało mu się niestety wyrzucić z gry 1 gracza. Potem dalej robił głosowania. Aż w końcu padło na mnie. Nie krzyczałem, nie spamowałem ani nic podobnego. Byłem poprostu grzeczny. Jednak 2 ludzi dało tak i mnie wyrzuciło z gry a ja dostałem bana na tydzień. Proszę o zdjęcie tego nieuczciwego bana i załatwienie sprawy z tym graczem. Nie jestem pewien ale to chyba on robił te głosowania. Moje konto to Magik[PL] a jego jakby ID to 52538

Zrobiłem nowe konto ponieważ nie wiem czemu nie mogłem się zalogować na Magik[PL] na support. Mój email to [email protected] a hasło na moje konto magik[pl] to (zmieniłem haslo wiec nawet nie kombinuj :P xD )  Jeżeli są problemy z autoryzacją że to ja to proszę pisać.

Napisałem do nich.

Opublikowano

Nic ci nie pomoże, ta gra powoli schodzi na psy (trochę jak NFSW, Lol i inne). Support najprawdopodobniej uzna, że to twoja wina i nie zdejmie ci bana.

Opublikowano

Nic ci nie pomoże, ta gra powoli schodzi na psy (trochę jak NFSW, Lol i inne). Support najprawdopodobniej uzna, że to twoja wina i nie zdejmie ci bana.

No to k***a super. Już się nie dziwię że taki jeden typek groził zabiciem Gabe Newella. Tak serwer uzna że ban niesprawiedliwy. Za tydzień uzna... Normalnie teraz jestm uczulony na takich ludzi a jak bym tego dzieciaka dorwał to bym mu jaja przez d*** wyrwał....

Opublikowano

Jak mogłeś dostać bana skoro zostałeś wyrzucony na serwerze ? Pierwszy raz takie coś słysze. 

Gra schodzi na psy ? Jebnij się w głowę. Zgodzę się, że valve jest gównem, bo często serwery nie działają ale przecież jest http://play.faceit.com/, możesz kupić własny serwer, grać ze znajomymi tylko ...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...