Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z VirtualMT2

Sharq0986

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam,

Dzisiaj koło godziny 10 czyściłem komputer programem ADWcleaner i od tego czasu nie moge wbić na serw. Zostały usunięte jakieś pliki z rejestrów i wydaje mi się ,że te pliki miały związek z virtualmt2 gdy loguje się na serwer ukazuje mi się komunikat "Błąd podczas łączenia z serwerem". Gdy miałem zamiar wejść na stronę i pobrać ponownie clienta ,strona http://virtualmt2.pl odmawia mi poszłuszenśtwa Strona nie odpowiad Próbowałem wejść na stronę przez chrome i przez mozille ,nie działało ,nawet próbowałem na moim tablecie odpalić stronę ,ale również nie działało. Bardzo spodobał mi się ten serwer więc mam nadzieję ,że mi pomożecie :)

Ps.

Jestem pewien ,że strona jak i serw jest [ON]

6166814701688271294256.png

Opublikowano

Dziwna sprawa,nawet gdyby cleaner cos namieszal na tablecie nie powinienes miec problemow z wejsciem na strone glowna.Nie łamales zasad gry?

W kazdym razie @vckat zaradzi cos w takiej sytuacji.

Srij9JT.png

Opublikowano

Dziwna sprawa,nawet gdyby cleaner cos namieszal na tablecie nie powinienes miec problemow z wejsciem na strone glowna.Nie łamales zasad gry?

W kazdym razie @vckat zaradzi cos w takiej sytuacji.

Jestem na 100% pewien ,że nie złamałem regulaminu.

Ps.

Może trochę ,źle sformułowałem moją wcześniejszą wypowiedź. Ostatni raz siedziałem na serwie wczoraj koło 21:40 i zamknąłm gre kończąc proces (ctrl+alt+delete-menadżer zadań-procesy i zamknij proces(zrobiłem to mając tobół) wykonałem ten proces ponieważ virtualmt2 się zwiesił. I dzisiaj odrazu uruchomiłem ADWcleaner po czym chciałem pograć w metina no i cóż nie działało ;/

Opublikowano

Jestem na 100% pewien ,że nie złamałem regulaminu.

Ps.

Może trochę ,źle sformułowałem moją wcześniejszą wypowiedź. Ostatni raz siedziałem na serwie wczoraj koło 21:40 i zamknąłm gre kończąc proces (ctrl+alt+delete-menadżer zadań-procesy i zamknij proces(zrobiłem to mając tobół) wykonałem ten proces ponieważ virtualmt2 się zwiesił. I dzisiaj odrazu uruchomiłem ADWcleaner po czym chciałem pograć w metina no i cóż nie działało ;/

Na wszelki wypadek wejdz na strone przez http://www.bramka-proxy.pl/ i daj znac czy dziala.

Srij9JT.png

Opublikowano

Na wszelki wypadek wejdz na strone przez http://www.bramka-proxy.pl/ i daj znac czy dziala.

Działa :O czy sądzisz ,że dostałem bana na ip? Na konto za pomocą tej strony normalnie mogę sie zalogować? Więc to chyba nie jest ban ,bo chyba bym miał ukazane ,że te konto jest zablokowane? Więc co w takim razie może być przyczyną? :)

Opublikowano

Działa :O czy sądzisz ,że dostałem bana na ip? Na konto za pomocą tej strony normalnie mogę sie zalogować? Więc to chyba nie jest ban ,bo chyba bym miał ukazane ,że te konto jest zablokowane? Więc co w takim razie może być przyczyną? :)

Prawdopodobnie firewall zablokowal twoje ip.

Srij9JT.png

Opublikowano

Dzisiaj rano śmigałem na forum normalnie (tablet) lecz po jakiś 10 minutach użytkowania ,pojawił się znowu ten sam błąd "strona nie odpowiada" ,a jak chciałem dzisiaj wejść na serwer nadal był błąd "błąd podczas łączenia z serwerem"

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...