Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co grac zeby najszybciej nabic IP

tomekbobek

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Za przegrany Aram dostaję od 60 do 80 IP, za wygrany 100-150 IP... Wydaje mi się, że to dobrze leci jak na 15-20 minut. :P No ale jeżeli ktoś ma inny pomysł to chętnie posłucham. 

Opublikowano

Na boty 3vs3 leci słabo, bo w 7 min dostałem 30 IP. Najbardziej opłacalne chyba będą aramy, bo zazwyczaj trwają do 25 min, a leci po 100IP+. Z normalami różnie bywa, bo czasem mogą wydłużyć się nawet do godziny. ;x

674071459604241683421.gif

Opublikowano

Na boty 3vs3 leci słabo, bo w 7 min dostałem 30 IP. Najbardziej opłacalne chyba będą aramy, bo zazwyczaj trwają do 25 min, a leci po 100IP+. Z normalami różnie bywa, bo czasem mogą wydłużyć się nawet do godziny. ;x

Ale ja zagrałem raz chyba 50 minutowego normala i dostałem z 300 IP. A btw jak przegrywasz to dajesz surra w 20 minucie. Ja zagrałem z ~10-15 normali i chyba tylko 2 nie były poddane przez przeciwników. Reszta to poddania enemy w 20 minucie. (gram WW by nafeedować sie i zabijać tanków na smite, ult i Q) :D

Opublikowano

Ale ja zagrałem raz chyba 50 minutowego normala i dostałem z 300 IP. A btw jak przegrywasz to dajesz surra w 20 minucie. Ja zagrałem z ~10-15 normali i chyba tylko 2 nie były poddane przez przeciwników. Reszta to poddania enemy w 20 minucie. (gram WW by nafeedować sie i zabijać tanków na smite, ult i Q) :D

No tylko, że te poddawanie się zależy nie tylko od Ciebie. Czasami trafisz na ludzi którym nie chce się tracić czasu, a czasami gracze mimo wszystko próbują coś ugrać bez wywieszenia białej flagi. Więc jest to różnie. A w 20 minut możesz arama wygrać i dostać 100 IP+. 

Opublikowano

Ja kupuje Boosty na wygrane i na dni.

One się łączą

Czyli. Boost na dzień+Boost na wygrane+ wygrana dnia=ok.500 PZ

Bez wygranej ok. 200-300

Opublikowano

Nie wiem jak wy gracie te aramy, że w 15minucie kończycie O_O.. To tylko ja mam taki tryhard, że gram by wygrać i cisne do 30-45min ;o?

3vs3 boty z kolegą i runda trwa 6min

Opublikowano

ARAM, trwa ok. 15 min. 

około 15, czyli tyle ile zazwyczaj 40+/-

Podaj mi rękę, zaróbmy hajs... 

eh8pquc.jpg

Core i7- 4960X @ 4.5GHz

Asus P9X79 Deluxe

GTX 780 SC

HyperX Predator 16GB

Opublikowano

Jak na moje oko, to boty zaawansowane stały się trochę bardziej teraz opłacalne i to mówię serio.

Większość ostatnich gier na botach, kończyłem max po 30+ minutach z tego względu, iż calutkie SR przebudowano, więc nie ma gonitwy na ślepo do wrogiego Nexusa, bo druga wieżyczka ma tego shielda nowego. No i chyba samych botów AI podrasowali mam takie wrażenie.

Od biedy może być Dominion, ale czy ktoś w niego gra jeszcze? Czasami w kolejce czekać trzeba nawet 5 minut nie wiem dokładniej.

Opublikowano

Jak na moje oko, to boty zaawansowane stały się trochę bardziej teraz opłacalne i to mówię serio.

Większość ostatnich gier na botach, kończyłem max po 30+ minutach z tego względu, iż calutkie SR przebudowano, więc nie ma gonitwy na ślepo do wrogiego Nexusa, bo druga wieżyczka ma tego shielda nowego. No i chyba samych botów AI podrasowali mam takie wrażenie.

Od biedy może być Dominion, ale czy ktoś w niego gra jeszcze? Czasami w kolejce czekać trzeba nawet 5 minut nie wiem dokładniej.

wtf na botach sie konczy w 15 min max i to na tych zaawansowanych nawet a one tez graja jak gowna. Z arlem graliśmy i chyba to była 19 minuta wiec nie wiem jak mozna grac do 30 :O Co do expa to na aramach najbardziej sie opłacało/opłaca.

udyr_signature_2_by_janitsu-d82aykp.png

Opublikowano

wtf na botach sie konczy w 15 min max i to na tych zaawansowanych nawet a one tez graja jak gowna. Z arlem graliśmy i chyba to była 19 minuta wiec nie wiem jak mozna grac do 30 :O Co do expa to na aramach najbardziej sie opłacało/opłaca.

Zależy na kogo trafisz jeszcze.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...