Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pomoc w s25

xRivenn

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam zaczynam grę na s25 i mam pytanie czy macie jakieś hacki bo ja 1 raz bd grał w tą grę xD 

Czy macie jakieś sposoby na darmowe grzybki albo hajs ? lub czy możecie mi coś poradzić co do gry dzięki 

Opublikowano

Jak wbijesz 10 lvl to sprzedawaj klucze do lochów, tylko z umiarem :) ta kasa starczy Ci na rozwinięcie postaci :) Hacków na grzyby nie ma, jedynie jest bot robiący za Ciebie misje, nazywa się MFBot :) Licze na like :)

Opublikowano

Jak wbijesz 10 lvl to sprzedawaj klucze do lochów, tylko z umiarem :) ta kasa starczy Ci na rozwinięcie postaci :) Hacków na grzyby nie ma, jedynie jest bot robiący za Ciebie misje, nazywa się MFBot :) Licze na like :)

Podaj link do MFBota i mam nadzieje że bd instrukcja jak go używać 

Edit:

Klucze sellac z umiarem czyli ? nie mogę np nazbierać sb z 3 kluczy i ich sell ? a potem znowu ? 

Opublikowano

Klucze sellaj odrazu po zdobyciu bo jak masz 1en klucz w eq to pozniej nie dropi. Ja zawsze sprzedaje po 5-7 kluczy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...