Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Czy to legalne?

lolzere

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Czesc,

Zainteresowałem sie tematem fake slotow na serwerze. Chodzi o to ze znalazlem na mpc gdzies temat na ktorym byl plugin pozwalajacy zwiekszac ilosc slotow nie zwazajac na ograniczenia hostingu. Jak sie to je z np pakietem nielimitowanego ramu? Na jednym serwerze widzialem jak to koles ewidentnie wykorzystuje od kilku miesiecy i nic zero.. po 15 osob gra na serwie a ma tylko 10 slota.

Jaka jest wasza opinia o tym? ps zarzuc ktos linkiem do tego tematu bo znalezc nie moge like bd ;d

Po co istnieje to forum? Dla dzieci?

Opublikowano

Nie polecam robić tego na cubehostcie.

Używałem takiej wtyczki i mój serwer został 

wyczyszczony.

Opublikowano

@SzaPL

;/

to byl bypass slots prawda?

ja tylko chce oblukac czy to na prawde działa czy to nie przypadkiem zwykly essentials.joinfull.

jak sprawdze to odpisze.

Opublikowano

@SzaPL

;/

to byl bypass slots prawda?

ja tylko chce oblukac czy to na prawde działa czy to nie przypadkiem zwykly essentials.joinfull.

jak sprawdze to odpisze.

Możesz użyć essentials'a gdy będzie za duże zużycie ramu to dostaniesz od cubehosta ostrzeżenie a później gdy to nie da skutków to ci wyczyszczą serwer.

Opublikowano

@SzaPL

to ten gosc na serio zyje na krawedzi jak codziennie jest tam przekraczany limit o dobre 5 slotow a serw sie juz dlugo trzyma ponad pol roku tak

nie chodzi o cube..

Opublikowano

@SzaPL

to ten gosc na serio zyje na krawedzi jak codziennie jest tam przekraczany limit o dobre 5 slotow a serw sie juz dlugo trzyma ponad pol roku tak

nie chodzi o cube..

To żyj na krawędzi :D 

Opublikowano

Jeżeli chcesz ryzykować i narażać swój serwer, to nie jest to ''w pełni'' legalne. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...