Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Interesował by was takowy serwer ?

Kaplica23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Chciałem się zapytać czy interesował by was taki serwer :)

Na serwerze byłby 2 wioski już na samym początku gry musimy sie zdecydować gdzie chcemy dołączyć i raz w tygodniu była by wojna wiosek i wygrana wioska zdobywa nagrody itp. jeżeli chceci jakiś pomysł podrzucić piszcie śmiało

Opublikowano

Byłby to tryb Fb+sv+rpg wszystko pomieszane unikatowy dlatego ma połowe pomysłu były by również misje prosze was o podzielenie się jeszcze waszymi opiniami

Opublikowano

Co to tylko tyle? Nie, niestety nie interesuje mnie taki serwer, musisz opisać wszystko co masz na serwerze albo co będzie aby ktoś mógł się porządnie wypowiedzieć na ten temat. Na razie pomysł jest taki sobie, bo to nie jest żadna nowość. Napisz coś więcej. 

Kappa.

Opublikowano

Mi sie osobiscie nie podoba rpg powinien byc to rpg a nie rpg a w tym mozr nich beda jeszcze mini gry wojy gildia ? Pomieszanie z poplatabniem

Opublikowano

RPG z minecraftem nie pasuje, nie rozumiem czemu ludzie tak gadają o tych rpg'ach, iż komu normalnemu chce się robić, czytać misje na pixelowym chacie :D

Jeśli chodzi o 2 wioski etc etc, to survival + gildie i autorskie pluginy 0 bukkit.org :-p

20utztj.jpg

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

NIe grałabym, słabe i mało oryginanlne. Od razu przypominaja mi sie te wojny YT-berów na takim serwerze.

Opublikowano

Szczerze?

Podać Ci spis linków które mają podobne pomysły?

Niektóre mają rasy inne znów żywioły inne znów teamy inne znów osady a kolejne miasta gildie wyznania itp itd sporo tego...

Teraz ciężko coś wymyślić więc najlepiej znajdź jakiegoś Buda, technika i 2/3 adminów do testowania skryptów pisanych przez technika.

Potem pomyślcie co możecie razem zrobić i robicie ważne żeby było to coś innego niż zwykłe tryby.

Szczerze mam pewien pomysł co do servera nie ma jeszcze takiego trybu wgl w grze nikt na to nie wpadł ale wiem że sam nie dam rady zrobić takiego projektu więc potrzebuje pomocy w tej sprawie mam skrypty 50% które będą głównym stropem na tym serwerze ale jak gadam bez beta-testów nic nie wypali poza tym potrzeba kilku budowniczych na ten projekt.

A co do twojego tematu niestety od pewnego czasu robi się masa takich serverów więc to nic nowego

TEMAT

Opublikowano

Ja powiem tak że fajne by to było lecz wojny mogły by być szybciej albo i co 7 dni ;)

Fajny pomysł możesz robić :)

Opublikowano

Już było dużo tego typów pomysłów i nie sprawdziły się.

Musiało by to być bardziej rozbudowane, itp.

ICraft

Survival + Gildie + Specjalne itemy

icraft.yfun.pl
[1.10, 1.9, 1.8]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...