Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Zostane GM/TGM

Gość mariusz19198

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.Nazywam się Mariusz , na wiosnę będę miał 17 lat .Mimo iż mam tak młody wiek jestem osobą odpowiedzialną i kulturalną oraz miłą.Z chęcią zawieram nowe znajomości.Z ortografią jest dobrze a nawet bardzo dobrze.Interesuje się sportem oraz motoryzacja.Może teraz coś o moim doświadczeniu.W metina gram ponad cztery lata , w ten czas wiedza o metinie uzbierała mi się ogromna :D Pierwszy mój serwer to PL, następnie zacząłem grać na privach.Jako Game Master byłem już trzy razy.Dwa razy na dedyk i raz hamachi (Ten nie był publikowany tylko dla zabawy komendami). Komendy znam dobrze ale może być lepiej,podstawowe znam prawie all.Postanowiłem że spróbuje sił ponownie.Od teamu oczekuje zaufania(to najważniejsze), dobrej współpracy oraz zabawy.Co ja mogę zrobić jako Gm? Najważniejsze to porządek , zabawa oraz dobry kontakt z graczami.Serwer może być dedyk jak i hamachi.% z is nie chce.Kontakt GG 42315222 lub PW.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...