Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Gdzie mogę wylądować

ʌǝуz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam rozegrane 7 z 10 pierwszych meczy rankingowych. Wygrałem 4 z tego trzy po rząd. Czy mam szanse aby dostać się do silvera???

759081466790725720585.png

Opublikowano

Wydaje mi się, że do zależy od statystyk, ponieważ ja wygrałem 8 / 10 i trafiłem do Bronze IV (ale to było na początku sezonu).

Ale jak wygrasz 7;8 / 10 to Silver powinien być. ;)

Opublikowano

Wydaje mi się, że do zależy od statystyk, ponieważ ja wygrałem 8 / 10 i trafiłem do Bronze IV (ale to było na początku sezonu).

Niemożliwe żebyś po wygraniu 8 gier wylądował w tak niskiej lidze, znajomy który wygrał jedną poleciał do brązu IV.

Ja po 5 wylądowałem w Silver V, myślę, że jakbyś teraz wygrał 3 gry miałbyś szansę na wysoki Silver.

Opublikowano

Spójrz na dywizję jakie Ci dobiera na obecną chwilę w Twoim i enemy teamie. Po tym ocenisz sobie przybliżoną dywizję. 

smutno mi troche. jakby liga zależała od statystyk to 50% community byłoby w challangerach. ja też. :( 

Opublikowano

3 wygrane sV

4 sIV

5 sIII

6 sII

7 SII

8 GV-IV

9GIV-III

10 GIII

Tyle zaobserwowalem, poniżej 3 gier jest  bronz. Są to tylko moje obserwacje, po wbijaniu swoich smurfów i kont kumpli do silvera golda. 

Opublikowano

Nie wiem czy was to obchodzi czy nie ale wygrałem 5 meczy i Silver III.

Każdemu kto się w tym temacie udzielił DZIĘKI.

759081466790725720585.png

Opublikowano

Tak dodam swoje trzy grosze, że nie powinno się patrzeć tylko na wygrane/przegrane. Ja wygrałam 2 z 10 i jestem w silver 5, ale za to mój kolega wygrał 3 i bronze 2 dostał. ;) To zależy też czy grasz solo z kimś, przeciwko komu grasz itd. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...