Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
                                                                      4024866.png

1info.png
                                           zielony.png

em.pngNazwa serwera: HusariaMC
                                                                                em2.pngAdres IP serwera: husaria.yfun.pl
                                                                                em.pngIlość slotów: 50
                                                                                em.pngTyp serwera: Survival + Gildie
                                                                                em.pngRekrutacja: NIE
                                                                                em.pngWersja serwera: 1.7.2 - 1.7.9
                                                                                em.pngPremium: NIE
                                                                                em.pngBiała lista (whitelist): NIE
                                                                                em.pngPotwory: TAK
                                                                                em.pngZwierzęta: TAK
                                                                                em.pngNether: TAK
                                                                                em.pngEnd: NIE
                                                                                em.pngPvP: TAK

zielony.png

1admin.png
                                                niebieski.png

[Właściciel] KrzychuHD
                                                                                                 [Administrator] SzybkiJosus

niebieski.png

1opis.png
                                                      fioletowy.png

Jest to serwer stworzony przez KrzychuHD (tj. Ja). Kiedyś posiadaliśmy serwer pod nazwa forestcraft.yfun.pl. Był to serwer który długo sie utrzymywał, lecz to co teraz stworzyliśmy to jest coś wiele lepszego :). Nie posiadamy autorskich pluginów, ale to nie znaczy że serwer jest słaby. Potrafimy z zwykłych pluginów stworzyć coś niezwykłego. Wiec nie czekaj ani chwili dłużej i zacznij zbierać ekipę. Dobrze dopasowany plugin na gildie, miła atmosfera, kozackie klepy, 0 lagów i co najważniejsze, pomocna administracja która słuzy pomocą jak tylko może. Serdecznie zapraszamy na nasz serwerek ;)

fioletowy.png

41361026751405607389.png

VIP MA  MEGA DROP!!!

Opublikowano

Bardzo dobry serwer. Profesjonalna administracja, miła atmosfera i dojrzali gracze. Długo szukałem takiego serwera i nie rozczarowałem się. Do tego nie ma pay2win tak jak w przypadku niektórych serwerów (nie będę mówił jakich). Czy można spodziewac sie jakiegos ciekawego eventu niedługo?

2cy5dna.jpg
Opublikowano

Oczywiście. Odbedzie sie cos. W srode lub nawet jutro dodam wiekszy drop gunpowdera z creeperow i cos nowego do dropu. Mozecie podsylac propozycje ! :)

Bardzo dobry serwer. Profesjonalna administracja, miła atmosfera i dojrzali gracze. Długo szukałem takiego serwera i nie rozczarowałem się. Do tego nie ma pay2win tak jak w przypadku niektórych serwerów (nie będę mówił jakich). Czy można spodziewac sie jakiegos ciekawego eventu niedługo?

​Oczywiście. Odbedzie sie cos. W srode lub nawet jutro dodam wiekszy drop gunpowdera z creeperow i cos nowego do dropu. Mozecie podsylac propozycje !  :)

Co serwer ma wspólnego z nazwą?

Właściwie nie zwracaliśmy uwagi na to ale to poprostu nazwa  serwera :D

PS: Jeśli macie wątpliwosci lub jakieś propozycje co do serwera. Piszcie tu albo mi na PW. Szukam osoby ktora ma dobry pomysl na efektywna reklame serwera. Oczywiscie pisac na PW w tej sprawie :)

Opublikowano

Gralem na waszych serwerach sa z*******e ale  -_- gralem dla tego bo mialem hajs a teraz zal mi hajsu na takie cos

VIP MA  MEGA DROP!!!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...