Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak Dobrze grać sniperka

krysdud5

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tego chyba raczej nikt dokładnie Ci nie napiszę ;). Pograj trochę poćwicz do tego stopnia aż sam się nauczysz.

x

Opublikowano

Jeśli dobrze zagrasz na monaco,egipcie,transport itd...to dobrze zagrasz tez na new year...nie ma lekarstwa na dany teren,tylko staż i doświadczenie wyrobi ci jakiś poziom.Możesz mieć bereta,irona besta i bóg wie co jeszcze a jak trafisz na kogoś kto dużo gra to i tak przejdzie przez ciebie jak przez firanę.Złote rady nie istnieja ,tylko doświadczenie.

Opublikowano

Witam Jak dobrze grać sniperka barret w crossfire eu na mapie new year  Pomoże ktos ? 

Na YouTube jest wiele poradników ;)

Wystarczy tylko poszukać :P

Opublikowano

Ściągnij sobie crosshair (celownik, który pokazuje gdzie jest środek ekranu) do snajperki i naucz się QS'ować (Szybkie naciśnięcie najpierw prawego(celownik) potem lewego(strzał) przycisku myszki). Po jakimś czasie nauczysz się gdzie jest środek ekranu i bez tego będziesz sobie dawać radę (dobrego snajpera nikt nie zabije). Do tego po wystrzale ze snajperki nie marnuj czasu na zakończenie animacji tylko szybko zmień ze snajperki na nóż/granat/pistolet (cokolwiek) i spowrotem na snajperke (tylko pamiętaj, że to ma być bardzo szybki trik dlatego musisz mieć w miarę dobry ping)

Pierwszy lepszy filmik z yt :

Opublikowano

A recoil jak załatwisz? hackiem no recoil? broń po strzale nie wraca w to samo miejsce.

Dobrego snipera nikt nie zabije? co to za zabobony?jeśli nie musisz się do niego przedrzeć przez pół planszy i 15 kolegów z teamu to betka...Sam osobiście swoim scarem zdejmuję na TD praktycznie wszystkich .

Opublikowano

LoL, jaki recoil, grałeś w ogóle kiedyś snajperką ? po każdym strzale celownik zawsze wraca na środek, to nie jest riffle, który strzela seriami. Dobry quick scoper zabije każdego, a jeszcze jak masz barett to nawet skrzynia, czy też ściana przez którą przelatują strzały Ci nie pomoże. 

Jak myślisz, łatwiej jest trafić głowę z karabinu na daleki dystans czy ze snajperki w ciało gdzie po 1 strzale schodzisz na glebe? 

Poza tym jak chcesz zdobyć jakikolwiek skill w tej grze przestań grać bronią Scar Light, która ma 0 odrzutu :D

Opublikowano

To mnie przegadałeś...O tym recoilu wyczytałem w jakimś sąsiednim watku,słaba znajomość tematu bo nawet sie tym nie interesowałem przez 7 lat grania.

Nie w głowie mi hacki czy jakies dopalacze,biorę scara i muszę być ace,mvp bo mnie szlag trafi.

Czy grałem sniperką? tak,pierwsze 70tysięcy killi tym zrobiłem,kolejne 30 już scarem bo uznałem że sniperowanie jest nudne jak h...j,dobrze coprawda wpływa na ratio ale nie oto przecież chodzi,gra musi sprawiać jakaś tam przyjemność.Teraz niesławnym scarem koszę ziomków z długą lufą,mówisz o strzale z odległości,super,tylko wpierw go wykonaj,podejdę każdego a potem nie ma zmiłuj,desert nie pomoże.Powiem szczerze że juz kilka osób zwróciło mi uwage że gram scarem,że taki lewel a taka pukawka,że scar noob,itd...Nie rozumiem specjalnie o co im chodzi,dobrze toto wali,fajnie kosi ,więc czemu tak na niego jadą? Widzę ze jesteś zorientowany w temacie,wyjaśnisz o co z tym scarem biega?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...