Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

xizt aimlock ? @ dreamhack 2014

jutubeeer

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Hackowanie na dreamhacku jest nie mozliwe ponoc, wszystko mialo byc zabezpieczone na lvl 1000. Za malo jest pokazane, zeby stwierdzic, ze cheatowal.

Opublikowano

Hackowanie na dreamhacku jest nie mozliwe ponoc, wszystko mialo byc zabezpieczone na lvl 1000. Za malo jest pokazane, zeby stwierdzic, ze cheatowal.

Configi były sprawdzane dzień przed rozpoczęciem dreamhacka, tak więc na spokojnie mogli je ponownie zmodyfikować. Nie zapominajmy także o tym że każdy używa swoich myszek które mogą być nieco podrasowane. 

Opublikowano

Virtuzi ładnie dostali w dupe tutaj nie ma o czym gadać ale te 2 akcje dość dziwne. Celownik idealnie na głowach przeciwników, myszki mają własne a wiadomo że programiści raczej będa robić softwa pod myszke niż kompa. Duża możliwość że był to aim lock.

graphic.png
Opublikowano

Virtuzi ładnie dostali w dupe tutaj nie ma o czym gadać ale te 2 akcje dość dziwne. Celownik idealnie na głowach przeciwników, myszki mają własne a wiadomo że programiści raczej będa robić softwa pod myszke niż kompa. Duża możliwość że był to aim lock.

Dokładnie właśnie izak o tym mówił żeby dostawali te same myszki, ale nie swoje tylko "sponsorowane" ;) bo teraz w myszkach jest pamięć i każdy może "aim" sobie tam napakować, co za problem...

Opublikowano

Było to dosyć dziwne.. Faktycznie może coś być z tymi myszkami i świat e-sportu niszczy sie przez takie oszustwa bo gracz osiąga level PRO, a gdy przyjdzie co do czego to nie ma formy?

Opublikowano

Ha. Ha. Ha.... Jeżeli dla ciebie to jest za malo, to pozdrawiam ;) Przecież widać że koleś jest na stówe odpalony...

Opublikowano

Co sadzicie o zrobieniu wiekszej skargi na forum hltv i poproszenie administracji o dokladne sprawdzenie tego filmiku?

imo aim locka uzywal jako wh zeby zlokalizowac srednie polozenie przeciwnikow.

graphic.png
Opublikowano

Co sadzicie o zrobieniu wiekszej skargi na forum hltv i poproszenie administracji o dokladne sprawdzenie tego filmiku?

imo aim locka uzywal jako wh zeby zlokalizowac srednie polozenie przeciwnikow.

Myślę że 2 akcję to za mało aby zgłaszać do HLTV .. Na dniach postaram się nagrać coś dłuższego bo na prawdę sporo takich akcji zauważyłem ;)

Opublikowano

Powiem Ci że tego nie zauważyłem, może dlatego że aktualnie kamera nie była na spectcie xizt?

Nagraj ich więcej jeśli dasz rade, zwolnij i popatrzymy bo bardzo podejrzane : )

graphic.png
Opublikowano

Wątpię , że by się obrócił lekko w prawo żeby go zobaczyć skoro go widział na monitorze.

Może sprawdzał na prawo jakoś czy nikt nie idzie od bramy z outside :>

Opublikowano

o xizt można mało powiedzieć.

Ale co do flushy to ban od razu powinien polecieć.

0:29 - 0:32   FAKING NUB AJMLUK.

Jest też masa filmików z udziałem flushu jako aimlock, nie wiem czemu valve nic z tym nie robi.......................................... -.- -.- -.-

https://gyazo.com/fda5cdba015589562e3ae6f91d845bc0

xD xD xD

TOP1 FIGHTER MPC

https://embed.gyazo.com/e7d06a14193aec972bb7a82e59041e87.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...