Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Serwer Ashea.pl, szuka sponsora.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Powiem tak takie serwery z roku 2010 nie mają najmniejszego sensu ponieważ niczym nie zachęcasz graczy. Żadnej rozrywki zero nowości i jeszcze chcesz je tworzyć taki okres czasu? Raczej żaden sponsor obecnie nie sponsoruje Ci serwera od 0 niestety, Napisałeś tylko że ma być jakiś event i czego nie będzie a co będzie ciekawego co wyróżni ten serwer i się wybije? Ale powodzenia pisz do sponsorów którzy dają swoje ogłoszenie może akurat ktoś się się odezwie.  

lubię to: 50 | 100 | 300 |

Pomogłem? Daj symboliczne lubię to!

Opublikowano

Powiem tak takie serwery z roku 2010 nie mają najmniejszego sensu ponieważ niczym nie zachęcasz graczy. Żadnej rozrywki zero nowości i jeszcze chcesz je tworzyć taki okres czasu? Raczej żaden sponsor obecnie nie sponsoruje Ci serwera od 0 niestety, Napisałeś tylko że ma być jakiś event i czego nie będzie a co będzie ciekawego co wyróżni ten serwer i się wybije? Ale powodzenia pisz do sponsorów którzy dają swoje ogłoszenie może akurat ktoś się się odezwie.  

Akurat jeżeli jest dobrze zrobiony to ma to sens #Pangea

@ A co do tematu . Tak trudno ruszyć dupe i popatrzeć w ogłoszenia na mpc?

No nic to się chyba nigdy nie zmieni.

Osobiście polecam

True

Surek

Hool

Kret

GG-36573557

1797821.jpeg

Opublikowano

Tak szczerze to wydaje mi się, że pewna grupa graczy ma dość tych nowości. Osobiście przejadły mi się te pety, kostiumy, fryzki i alchemia.

Coraz bardziej twórcy zaczynają niszczyć grę Metin2, a dowodem na to jest niedawno wprowadzony wilk, jako piąta postać.

Zagrałbym chętnie na serwerze, który będzie klimatem zbliżony do serwerów np. z 2010/12 r.

Wracając jednak do ogłoszenia, muszę przyznać, że jest bardzo estetyczne i konkretne. Widać, że macie wizję i pomysł na ten projekt oraz chęci do prowadzenia go.

Brakuje mi na serwerach autorskich event'ów na specjalne święta, a szczerze Wam powiem, że ciekawa kombinacja z tymi opłatkami na wigilię. 

Może nie będzie to projekt na skalę 2k osób, ale wierzę, że chociaż utrzymacie stałą liczbę graczy, czego Wam z całego serca życzę, jak i również powodzenia z projektem.

Po zapoznaniu się z ogłoszeniem i pod warunkiem, że wszystko, co zostało tu napisane jest prawdziwe, mogę śmiało polecić.

Na koniec pozostaje mi życzyć powodzenia w znalezieniu dobrego sponsora.

Życzę jeszcze raz powodzenia, polecam i pozdrawiam. :) 

Opublikowano

Akurat jeżeli jest dobrze zrobiony to ma to sens #Pangea

@ A co do tematu . Tak trudno ruszyć dupe i popatrzeć w ogłoszenia na mpc?

No nic to się chyba nigdy nie zmieni.

Osobiście polecam

True

Surek

Hool

Kret

Kret nie sponsoruje serwerów od 0, reszty nie znam. Jakbyś był tak miły i byś mógł to prosiłbym abyś podał mi na pw kontakt do reszty jeżeli posiadasz.

Opublikowano

Fajny pomysł. Wielu osobom przejadły się już pety, alchemia i inne rzeczy. Będe obserwował projekt tego serwera oraz wyczekiwał na start, beta testy. Nie wprowadzajcie też setów z "painta", bo słabo to wygląda i odstrasza. :]

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...