Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co to "macro"?

szafa323

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Macro jest jednym z programów, których używają cziterzy, ludzie niepotrafiący grać bez nielegalnych wspomagaczy do danej gry. Program ten został stworzony specjalnie dla snajperów, by osoba nie umiejąca robić quick'scopy ... By po prostu ten program za nią nie robił. Ten program jest nielegalny jbc. 

//

Opublikowano

Nie ma za co ;) Jakbyś miał jeszcze jakieś pytania to pisz priv, lub tutaj w temacie :P

//

Opublikowano

@code

Wejdź na rozgrywki na Sniper TDM, co 2 osoba albo ma macro albo używa Xmouse Button Control, bo nie uwierzę, że każdy umie zrobić QQ. Tam z macrem bardzo łatwo się gra. A za macro nie banują, osobiście znam gościa, który od roku biega z macrem i bana nie wyłapał(Cobra, teraz zmienił nick :P ), więc nie mów takich rzeczy :D. Za Xmouse też nie banują. Zrobiłem sobie nowe konto, zacząłem używać od tygodnia Xmouse i bana nadal nie mam.

Opublikowano

@Verten123.  Z tego co usłyszałem za macro prawdopodobnie powinien być ban. Ja tylko ostrzegam, bo to jest wspomagacz do gry tak samo jak aimbot czy wh.

//

Opublikowano

macro nie jest tylko dla sniperow i nie jest to program... bo w myszkach w sterowniku jest macro do ustawiania i nie jest to tylko ustawienie sobie QQ czy czegos tam innego ale jest tez ustawienie myszki tak aby nie bylo recoila w broni to tez jest macro ale ciezko to ustawic jest milion zastosowan do macro ;) a nie tylko na QS...

co do Cobry panie veteranie on gral na haxach ;) bo sa filmiki i rozmowy z ts nagrane. Dziekuje do Widzenia ;)

b421ea0bef5eb630m.png

Opublikowano

@gepard

Hahahha, Cobra ma tylko macro i nie ma hacków. Sam gram na słuch i mam niemal takie same słuchawki z dźwiękiem 3D, co on. Mianowicie Razer Kraken USB Headphones. Są bardzo drogie, ale warte swojej ceny:

W tych słuchawkach słyszę każdego, kto mi biega po satelite, szczególnie, jak wskakuje do tunelu :D. Mój klan nie biega, więc jak kogoś słyszę, to zawsze musi być to wróg :D

Opublikowano

Cobretti się odpalał nie wiem jak teraz. Były już na niego dowody i myślę, że osoby, które długo grają w Skill'a i interesują się trochę polskimi klanami, klanówkami to wiedzą co on wyprawiał ;)

//

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...