Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem z Loaderem i skryptem

PlayAgain

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam ostatnio ściągłem kick hack v1.0 od MrPro.. Problem polega na tym, że na elitemt2 gdy odpalam przez injektor by padmak to wywala czesciej mnie niż osobe atakowaną ale czasem sie uda. Pytałem o to MrPro odpowiedział:

"Po pierwsze spróbuj z python loaderem, na 22 i 27. Loadery przez injector bądź mix/flt.

Możesz także spróbować w inny sposób zainicjować plik pythona - podejrzewam że zwyczajne zabezpieczyli przez logininfo.py. Nie będe podawał linków ani nic. Wszystko jest na forum. "   

Problem w tym że nie moge znalezć tych loaderów 22 i 27 itd. Czy wytłumaczy mi ktoś jak zrobić to przez mix/flt ??  i poda mi ktoś linki do tych loaderów 22 i 27 ?? Dzieki za pomoc.

PS. Czy napewno sposób otworzenia skryptu zależy od tego czy to mnie bedzie kicalo?? 

Udało mi się otworzyć bez injectora... wrzuciłem jakiś logininfo do folderu z grą i ten kickhack.pyc i sie otworzyło samo.. Ale gdy kogoś probuje kicnać to mnie wywala..

Opublikowano

Przecież ten hack nie działa na żadnym serwerze, więc? co Ty chcesz osiągnąć? to jest wszędzie zablokowane już dawno, pozdrawiam. 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...