Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Drop..

IDont

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Mam kolejny problem z dropem.

W czwartek normalnie mi wszystko dropilo a dzisiaj od kilku godzin gram i nic nie dostałem

(BARDZO często tak było, ze tylko 1 dzień mi dropilo, ale dopiero teraz wydropilo mi tylko 3 rzeczy w 1 dzień i dalej nie dropi już nic)

Tak często się tak dzieje, ze przy 350 godzinach mam ok.50 rzeczy

Tylko ci się wydaje, że tu jest sygnatura. Tak naprawdę jej tu nie ma..

Opublikowano

https://wiki.teamfortress.com/wiki/Item_drop_system/pl

800px-Item_drops_grap_PL.png?t=201302281

800px-Item_drops_frequency_graph_pl.png?

Gracze znajdują przedmioty w czasie od 30 do 70 minut, z przerwami między znalezieniem wynoszącymi 50 minut

Nie ma jako takiego limitu na ilość przedmiotów jakie można otrzymać przez tydzień. Limitem jest czas gry, w którym losowania występują. Limit ten oszacowano na 11 godzin na tydzień. Grając po przekroczeniu limitu nie uzyska się większej ilości przedmiotów[2] . Grając mniej niż limit oferuje, system przenosi niewykorzystany czas na następny tydzień, powiększając limit owego tygodnia o niewykorzystany czas (maksymalnie do dwóch limitów). Oszacowano, że można znaleźć maksymalnie od 6 do 12 przedmiotów każdego tygodnia w czasie oferowanych podstawowych 11 godzin na tydzień.

Darmowi gracze mają ograniczony zakres przedmiotów (bez rzadkich lub kosmetycznych przedmiotów). Ograniczenie zostaje zniesione tym graczom, którzy zaktualizują swoje konto do statusu 'Premium'. Gracze, którzy zakupili grę, nie potrzebują takiej aktualizacji.

22 grudnia 2010 roku, Valve zapowiedziało, że od 23 do 30 grudnia będzie trwał Tydzień podwojonego limitu. W tym okresie można było zdobyć dwukrotnie więcej przedmiotów niż zwykle. Wszyscy gracze otrzymali także Klucz Wypychacza Skarpet.[7] Drugi Tydzień podwojonego limitu został zapowiedziany 2 czerwca 2011 roku i trwał od 3 do 10 czerwca. Trzeci Tydzień podwojonego limitu zapowiedziano 14 grudnia 2011 roku na dni od 15 do 21 grudnia zbiegając się z Australijskimi Świętami 2011.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...